• No suggestions available.

Warning: False SMS messages

Be careful and take care of your online security.

V dveh ločenih raziskavah je neodvisna analiza podjetja E-laborat ocenjevala uporabniško izkušnjo in vsebino slovenskih mobilnih in spletnih bank. Naša nova mobilna in spletna banka se po mnenju ocenjevalcev uvrščata v sam vrh najbolje ocenjenih bančnih aplikacij.  

Nova mobilna banka Intesa Sanpaolo Bank Mobile je ubranila lansko odlično drugo mesto, medtem, ko se je nova spletna banka prav tako povzpela na drugo mesto z lanskega četrtega. 

V raziskavo so bile vključene spletne in mobilne banke vseh slovenskih bank in hranilnic, pa tudi fintech ponudnika, prisotnega na slovenskem trgu. Pri ocenjevanju je bil pomemben tako vsebinski kot uporabnostni vidik. Naša mobilna in spletna banka se po prejetih ocenah nahajata v samem vrhu po ponudbi vsebin in številu funkcionalnosti. Doseženi uvrstitvi sta dokaz, da delamo v pravi smeri.

Ker nenehno skrbimo za izboljšave in razvoj, da bo vaša digitalna izkušnja z nami najboljša, vam obenem z veseljem sporočamo, da lahko že v kratkem pričakujete nadgradnjo našega digitalnega bančništva, ki se je boste še posebej razveselili vsi tisti, ki varčujete v vzajemnih skladih. Med drugim vam bo namreč omogočila, da z enostavnim in inovativnim postopkom od doma sami opravljate nakupe in prodajo vzajemnih skladov.


Spoznajte naše novo digitalno bančništvo
Vse, ki naše nove mobilne in spletne banke še ne poznate vabimo, da ju preizkusite. V video predstavitvi si oglejte, kako vam naše digitalno bančništvo lahko olajša  vsakodnevno bančno poslovanje. Za uporabnike Banke IN, pa smo pripravili tudi video navodila, kako lahko v nekaj enostavnih korakih, prenesejo svoje poslovanje na novo aplikacijo.   
 

Do you need help?

We are here for you.

Look for appropriate contact number:

Intesa Sanpaolo Bank Contact center
Monday-Friday 7 a.m. - 6 p.m. and Saturday 8 a.m. - 12 p.m.

  •     Calling from Slovenia: 080 13 18
  •     Calling from abroad: 00386 5 66 61 838

Service center for card business – 24 h

  •     Calling from Slovenia:  05 66 61 256
  •     Calling from abroad: 00386 5 66 61 256

Real estate sale: 00386 5 66 610 10

Chat