• Na voljo ni predlogov.
Podkast

Uglašeno s Stefanom Milenkovićem

V našem podkastu svetovno priznani violinist govori o svoji glasbi in sodelovanjih ter sodelovanju v novi oglaševalski kampanji banke Banca Intesa kot njen glavni obraz.

27/11/2023

Svetovno znani glasbenik je obraz nove oglaševalske kampanje banke Banca Intesa.

V tej epizodi pogovorov Intesa Sanpaolo Talks se Stefan pridruži vodji odnosov z javnostmi in tržnih komunikacij pri banki Banca Intesa Sandri Lazarević pri pogovoru o sodelovanju z zvezdniki, skupnih vrednotah in njegovi glasbeni karieri.
 

 

Ko je bil star 14 let, je nastopil pred predsednikom in papežem. Takrat je postal mednarodno zaželen solist. Zdaj Stefan Milenković, eden najpomembnejših violinistov naše dobe, nastopa v novi multimedijski oglaševalski kampanji banke Banca Intesa. 

V najnovejšem podkastu Intesa Sanpaolo Talks o svoji umetnosti pravi: „To ni nekaj, kar izbereš, ampak izbere tebe. Rodil sem se v družino glasbenikov. Ko sem bil star tri leta, sem v svoje življenje sprejel violino in od takrat se nisem ustavil.“

Multimedijska kampanja je rezultat navdihnjenega sodelovanja med banko in umetnikom. V njej Stefan strankam prikazuje nove tehnološke inovacije banke. Z rezultati je zadovoljen. 

"Ko se podaš na takšno potovanje – in ko si hkrati dovolj pogumen in ustvarjalen za tovrsten odnos – ter ko se to potovanje izkaže za uspešno, menim, da se lahko brez zadržkov pohvalimo z njim. V nobenem smislu namreč ni lahko. Gre za dva zelo različna svetova, ki sta se uspela povezati, ker si delita podobne vrednote."

Stefan Milenković, svetovno priznani violinist

Po besedah vodje odnosov z javnostmi in tržnih komunikacij banke Banca Intesa Sandre Lazarević je bil Stefan za obraz kampanje izbran zaradi skupnih prepričanj. 

"Delimo si iste vrednote – integriteto, odgovornost, preglednost –, kot sem jih odkrila pri Stefanu. Naš odnos je človeški."

Sandra Lazarević, vodja odnosov z javnostmi in tržnih komunikacij pri banki Banca Intesa

Potrebujete pomoč?

Tu smo za vas.

Poiščite ustrezno kontaktno številko:

Kontaktni center Intese Sanpaolo Bank
vsak delovnik 7:00 - 18:00 in sobota 8:00 - 12:00

  • klici iz Slovenije: 080 13 18
  • klici iz tujine: 00386 5 66 61 838

Servisni center za kartično poslovanje – 24 ur

  • klici iz Slovenije: 05 66 61 256
  • klici iz tujine: 00386 5 66 61 256

Prodaja nepremičnin: 05 66 610 10

Klepet