• Na voljo ni predlogov.

Paket Plus

V paket smo združili vse bančne storitve, ki so prilagojene najzahtevnejšim strankam in so vam na voljo takrat, ko jih potrebujete.

Prepričal vas bo s širokim naborom ugodnosti

Neomejena plačila

Vsak mesec lahko izvršite neomejeno število plačil.

Zlata kartica Mastercard

Zlata kartica Mastercard je vključena v paket brez doplačila.

Varčevalni načrt

Sklenete lahko varčevalni načrt po vaši meri.

Paket Plus vključuje nabor bančnih storitev:

Cena paketa je 12 EUR/mesec.

Za nove komitente, ki sklenete paket prek spleta, je cena paketa prvih 12 mesecev 0 EUR. Po enem letu se vodenje paketa zaračuna po veljavni Tarifi banke. Ponudba velja do vključno 12. 4. 2021 oz. do preklica ponudbe.***

* Transakcijski račun je namenjen aktivni uporabi (prejemanju plače ali pokojnine, izvrševanju plačilnih transakcij in drugim namenom, povezanim z opravljanjem bančnih storitev) ter ne zgolj hrambi denarja.

zlata kartica mastercard

Zlata kartica


V paket Plus je vključena zlata kartica Activa Mastercard. Kot njen imetnik boste pri GENERALI zavarovalnici d.d. nezgodno zavarovani za primer nezgode, ki bi se vam zgodila kadarkoli in kjerkoli in katere posledice so lahko smrt ali trajna izguba splošne delovne sposobnosti (invalidnost), in sicer za vsoti:

  • smrt zaradi nezgode: 2.045,00 EUR,
  • trajna invalidnost zaradi nezgode: 4.090.00 EUR.
zenska za racunalnikom in delovnimi papirji

Sklenite paket prek spleta ali v poslovalnici

Sledite navodilom in sklenite paket prek spleta. Ta možnost je na voljo le novim komitentom, ostali pa se oglasite v poslovalnici.
Opombe:

** Za pridobitev zlate kartice z odloženim plačilom oz. zlate kreditne kartice Activa Mastercard se morate po uspešno aktiviranem paketu prek spleta, osebno oglasiti v poslovalnici.

*** Ponudba je namenjena novim komitentom, ki sklenete paket prek spleta do 12. 4. 2021 oz. do preklica. Cena paketa prvih 12 mesecev je 0 EUR. Po enem letu se vodenje paketa zaračuna po veljavni Tarifi banke.

Pogoji za pridobitev ugodnosti:

  • odprt osebni transakcijski račun prek spletne strani Intese Sanpaolo Bank,
  • sklenjen paket Start / Plus,
  • prenos rednih mesečnih prejemkov (plače, pokojnine itd.), najmanj v višini minimalne plače.

Če v roku dveh mesecev od odprtja računa in sklenitve paketa prek spleta, prenos rednih mesečnih prejemkov na račun pri Intesi Sanpaolo Bank ne bo izveden, bo banka pričela zaračunavati nadomestilo za paket v skladu z veljavno Tarifo banke. Prav tako bo banka pričela zaračunavati nadomestilo za paket, če bo komitent v času trajanja posebne ugodnosti svoje redne mesečne prejemke prenesel na drugo banko.

Potrebujete pomoč?

Tu smo za vas.

Poiščite ustrezno kontaktno številko:

Kontaktni center Intese Sanpaolo Bank
vsak delovnik 7:00 - 18:00 in sobota 8:00 - 12:00

  • klici iz Slovenije: 080 13 18
  • klici iz tujine: 00386 5 66 61 838

Servisni center za kartično poslovanje – 24 ur

  • klici iz Slovenije: 05 66 61 256
  • klici iz tujine: 00386 5 66 61 256

Prodaja nepremičnin: 05 66 610 10

Da bi vam omogočili boljšo uporabniško izkušnjo, na spletnih straneh Intese Sanpaolo Bank uporabljamo piškotke. Njihove nastavitve lahko urejate s klikom na "Uredi nastavitve". Za podrobnejše informacije pa obiščite spletno stran Politika piškotkov.