• Na voljo ni predlogov.

Varčevalni načrt

Sodelujte v nagradni igri, ki poteka do 30. 6. 2024, in se potegujte za privlačne nagrade!

Izkoristite tudi posebno ponudbo in do 30. 9. 2024 sklenite varčevalni načrt brez vstopnih stroškov.

Zakaj izbrati varčevalni načrt?

Večkrat po malem

Varčujete že od 40 EUR mesečno.

Višji donosi in velika izbira skladov

Potencialno višji donosi v primerjavi s klasičnimi oblikami varčevanj.

Brez časovne omejitve

Svoja sredstva lahko dvignete kadarkoli.

nagradna igra

Nagradna igra!


Potegujte se za privlačne nagrade:

 • 1 x pametna ura Apple Watch Series 9 GPS,
 • 2x brezžične slušalke Apple AirPods 2.

Kako?

SODELUJ >>

Zakaj je varčevalni načrt prava izbira za vas?

Varčevalni načrt je enostavna oblika varčevanja, ki omogoča mesečno vlaganje v vzajemne sklade. Še posebej primeren za doseganje dolgoročnih varčevalnih ciljev, kot so: varčevanje za nakup nepremičnine, dodatno pokojnino, varčevanje za potrebe otrok v prihodnosti ali za nepredvidene življenjske situacije.

Z rednimi mesečnimi vplačili v varčevalni načrt lahko postopoma in učinkovito varčujete za svoje cilje.

 • Varčujete lahko že od 40 EUR/mesec.
 • Sredstva v vzajemnih skladih niso vezana, zato jih lahko kadarkoli dvignete.
 • Kadarkoli lahko vplačate dodatna sredstva.
 • Mesečna vplačila vam lahko omogočajo optimalnejše povprečne nakupne vrednosti enot premoženja
 • Vplačila v sklade so brez vstopnih stroškov*. 
 • Izstopnih stroškov ni.

Izberite znesek, s katerim boste vsak mesec varčevali v enem ali več priznanih vzajemnih skladih Eurizon. Tak način varčevanja je manj tvegan kot enkratna vplačila v sklade, obenem pa z njim plemenitite svoje prihranke.

* Akcija brez vstopnih stroškov velja do 30. 9. 2024 za vplačila v vse sklade Eurizon Fund, Eurizon Manager Selection Fund in Epsilon Fund.

Koliko lahko prihranite?

Z rednimi mesečnimi vplačili postopno, a zanesljivo varčujete, pri tem pa svoje prihranke tudi plemenititeSvoj prihranek si lahko izračunate z našim investicijskim kalkulatorjem

Za vas smo pripravili tudi primer izračuna. Če ob predpostavki 7 % povprečne letne donosnosti mesečno varčujete 75 EUR, boste v 25 letih skupaj vplačali 22.500 EUR in privarčevali 59.060 EUR*.

* Izračun je zgolj informativne narave, temelji na hipotetični predpostavki povprečne letne donosnosti in ne vključuje morebitnih davčnih obveznosti ter ne predstavlja pričakovane prihodnje donosnosti skladov. 
Banka ne jamči za donosnost vzajemnih skladov in naložba lahko vodi v finančno izgubo.

Sklenite varčevalni načrt kar prek spleta

Varčevalni načrt lahko zdaj v celoti sklenete prek vaše mobilne ali spletne banke. Oglejte si video prikaz postopka, ki vam bo v pomoč pri prvi sklenitvi.

Za starost

Za starost

Pri varčevalnem načrtu lahko z  dolgoročnim in razpršenim vlaganjem v sklade prihranite sredstva za dodatno pokojnino. Zaradi razpršenih naložb so vaša sredstva varnejša, denar pa med varčevanjem ni vezan in vam je vedno na voljo.

Za otroka

Za otroka

Svojim otrokom želimo vsi omogočiti kar se da lepo prihodnost. Z varčevalnim načrtom lahko že danes začnete plemeniti svoja sredstva v vzajemnih skladih in vašemu otroku omogočite brezskrbno šolanje, nakup prvega avtomobila ali kakšne druge skrite želje. 

Za zdravje

Za zdravje

Zdravja se res ne da kupiti. Z rednim mesečnim plemenitenjem sredstev v vzajemnih skladih pa lahko prihranite nekaj denarja, ki ga boste mogoče potrebovali za kakovostnejšo zdravstveno oskrbo.

Za večje nakupe

Za večje nakupe

Skoraj zagotovo imate tudi vi kakšno skrito željo, ki jo v tem trenutku ne morete uresničiti. Majhne vložke že od 40 EUR naprej lahko oplemenitite z varčevanjem v sklade in dolgoročno zbirate denar za uresničitev vaših ciljev. 

Za plemenitenje sredstev

Za plemenitenje sredstev

V okviru varčevalnega načrta bodo naši finančni strokovnjaki vaše mesečne prihranke vlagali v priznane vzajemne sklade Eurizon. Skladi so prejeli številna mednarodna priznanja, njihovo kakovost pa stalno spremlja neodvisna agencija Morningstar. 

varčevalni načrt

Varčevanje za vse


S partnerjem delate načrte za skupno prihodnost? Ste pravkar dobili otroka? Ali pa razmišljate o finančni preskrbljenosti po upokojitvi? Vsako življenjsko obdobje s seboj prinaša svoje potrebe in z njimi povezane finančne zahteve. Na nas pa je, kako lahko le-te realiziramo.

Najlažje in najugodneje je, če lahko finančne cilje izpolnjujemo s privarčevanimi sredstvi. Spoznajte prednosti varčevalnega načrta!

Potrebujete pomoč?

Tu smo za vas.

Poiščite ustrezno kontaktno številko:

Kontaktni center Intese Sanpaolo Bank
vsak delovnik 7:00 - 18:00 in sobota 8:00 - 12:00

 • klici iz Slovenije: 080 13 18
 • klici iz tujine: 00386 5 66 61 838

Servisni center za kartično poslovanje – 24 ur

 • klici iz Slovenije: 05 66 61 256
 • klici iz tujine: 00386 5 66 61 256

Prodaja nepremičnin: 05 66 610 10

Klepet