• Na voljo ni predlogov.

Skupaj premikamo meje

Spoznajte delo v prijetnem in stimulativnem okolju Intese Sanpaolo Bank.
oglasi za delo

Prosta delovna mesta

Preverite aktualne oglase za delo v naši banki.
Zakaj izbrati zaposlitev pri naši banki?

Zakaj izbrati zaposlitev pri naši banki?

Čeprav se svet čedalje bolj digitalizira, kar velja tudi za bančno panogo, ostaja človek, s svojimi raznolikimi potenciali, ključni dejavnik vsega razvoja. Pri tem nam naše skupne vrednote služijo kot neomajno vodilo pri vsakodnevnem sprejemanju odločitev in krepitvi medsebojnih odnosov.

Skupni cilji in vrednote nas združujejo v dobro uigrano in močno ekipo, ne glede na to, kako daleč narazen so naše pisarne. 

Skrb za zaposlene

Zaposlitev v Intesi Sanpaolo Bank vam prinaša številne prednosti in ugodnosti. V banki skrbimo za naše zaposlene, saj se zavedamo, da je vlaganje vanje pomembno za prihodnost banke ter motivacijo in zavzetost zaposlenih.

  • Ponujamo izobraževanja, s katerimi krepijo strokovne kompetence.
  • Skrbimo za medgeneracijsko sodelovanje in prenašanje znanja ter podpiramo napredovanja znotraj banke.
  • Omogočamo fleksibilnost pri delu. Vsi zaposleni, katerih delovno mesto to omogoča, lahko delo opravljajo tudi od doma ter se poslužujejo fleksibilnega delovnika.

Pomembno pozornost posvečamo dobremu počutju, zdravju in zadovoljstvu naših zaposlenih.

  • Zaposleni so vključeni v nezgodno zavarovanje. Ponujamo tudi prostovoljno pokojninsko zavarovanje, s katerim želimo zagotoviti zaposlenim finančno varnost po upokojitvi.
  • Vsi zaposleni z delovnim razmerjem za nedoločen čas in njihovi družinski člani so vključeni v Mednarodni program zdravstvenega varstva. Slednji jim mogoča pridobitev drugega mnenja v primeru diagnosticiranih resnih obolenj in potrebno specialistično zdravljenje, za navedene zaposlene pa še dodatno brezplačno diagnosticiranje in zdravljenje nekaterih težkih bolezni v vrhunskih ustanovah po svetu. Gre za lep in zgovoren primer, da so naši zaposleni naše največje bogastvo, zato tudi na ta način skrbimo za njihovo zdravje in dobro počutje ter jim stojimo ob strani tudi v času bolezni.
  • Na ravni banke in celotne bančne skupine organiziramo različne dogodke in športne igre za zaposlene, za otroke zaposlenih pa vsako leto tudi novoletno obdarovanje.


Preverite prosta delovna mesta.

Zaposlitveni postopek

Zaposlitveni postopek

Izbor novih sodelavcev temelji na oceni ključnih kompetenc za dotično delovno mesto. Ključne kompetence posameznika so pomembne, saj se le tako lahko posameznikov potencial v celoti izrazi na delovnem mestu, za katerega je bil izbran.

V izbirnem postopku se uporabljajo različne metode za čimbolj objektivno in zanesljivo oceno. Odvisno od delovnega mesta lahko izbirni postopek dodatno vključuje preizkus znanja tujega jezika, preizkus znanja dela v MS Excelu, pripravo strokovnih predstavitev in/ali dodatni izbirni razgovor. Po zaključku izbirnega postopka vsak kandidat, ki je bil vključen v enega od izbirnih krogov, prejme povratne informacije. 
 

Naši zaposleni

Naši zaposleni

Zaposleni Intese Sanpaolo Bank so deležni številnih pobud in ugodnosti, ki izhajajo iz lokalnih in mednarodnih programov delodajalca. Aktivnosti potekajo tako znotraj kot tudi izven delovnega časa:

- fleksibilen delovni čas
- lokalni družabni dogodki za zaposlene in otroke ob koncu leta
- mednarodni športni dogodki za zaposlene in otroke med letom
- pobude za krepitev zdravja na delovnem mestu
- mednarodni program zdravstvenega varstva
- organizirani izleti in potovanja v okviru bančne branže
- tedenska rekreacija za zaposlene
- organizirani treningi pred večjimi športnimi dogodki
- najem počitniških apartmajev v okviru Skupine
- program prostovoljstva v okviru delovnega časa

Potrebujete pomoč?

Tu smo za vas.

Poiščite ustrezno kontaktno številko:

Kontaktni center Intese Sanpaolo Bank
vsak delovnik 7:00 - 18:00 in sobota 8:00 - 12:00

  • klici iz Slovenije: 080 13 18
  • klici iz tujine: 00386 5 66 61 838

Servisni center za kartično poslovanje – 24 ur

  • klici iz Slovenije: 05 66 61 256
  • klici iz tujine: 00386 5 66 61 256

Prodaja nepremičnin: 05 66 610 10

Klepet