• Na voljo ni predlogov.

Življenjsko zavarovanje MOJ ŽIVLJENJSKI KASKO

Intesa Sanpaolo in Generali krepita partnerstvo za razvoj bančnega zavarovalništva.

V Intesi Sanpaolo Bank še naprej krepimo sodelovanje z Generali zavarovalnico ter ustvarjamo sinergije z združevanjem bančnih in zavarovalnih produktov, s čimer prispevamo k večji finančni stabilnosti in zaščiti naših strank. Naši licencirani bančni svetovalci s tem postajajo vaši sogovorniki ne le pri izbiri bančnih produktov, temveč tudi pri izbiri zavarovanj.
 

NOVO: Življenjsko zavarovanje, ki se prilagaja vam, vašim potrebam in zahtevam 

Življenjsko zavarovanje je nedvomno najbolj priljubljena oblika zavarovanja, ki vam in vašim najbližjim ponuja varnost in brezskrbnost v vseh življenjskih obdobjih. Čeprav je razmislek o sklenitvi življenjskega zavarovanja zlasti pomemben v primerih, ko odplačujete kredit pri banki, pa obstajajo možnosti življenjskega zavarovanja za številne druge situacije, ki odlično ščitijo vašo družino, vaš življenjski slog in pripomorejo k večji brezskrbnosti.

V naših bančnih poslovalnicah lahko odslej sklenete življenjsko zavarovanje MOJ ŽIVLJENJSKI KASKO, ki ga ponujamo v partnerstvu z Generali zavarovalnico in s katerim lahko sebe in svoje najdražje zaščitite pred nepredvidenimi dogodki. Zavarovanje, ki je primerno za širok spekter strank, ponuja zaščito v vseh situacijah: v času hudih bolezni, nezgode in poškodb, kreditov, šolanja otrok, brezposelnosti ali delovne nezmožnosti ter omogoča finančno pomoč vašim najbližjim v primeru vaše smrti. V okviru zavarovanja Moj življenjski kasko lahko poljubno izbirate med številnimi kritji, kot so Specialisti z asistenco, Izplačilo za zdravljenje, Zdravstvena renta, Nezgodna renta,  Trajna invalidnost itd.

Poleg življenjskega se lahko odločite še za druga zavarovanja, ki jih imamo v naši ponudbi: premoženjsko zavarovanje Paket Dom, zavarovanje Tujina ter avtomobilsko zavarovanje.
 

Potrebujete pomoč?

Tu smo za vas.

Poiščite ustrezno kontaktno številko:

Kontaktni center Intese Sanpaolo Bank
vsak delovnik 7:00 - 18:00 in sobota 8:00 - 12:00

  • klici iz Slovenije: 080 13 18
  • klici iz tujine: 00386 5 66 61 838

Servisni center za kartično poslovanje – 24 ur

  • klici iz Slovenije: 05 66 61 256
  • klici iz tujine: 00386 5 66 61 256

Prodaja nepremičnin: 05 66 610 10

Klepet