Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Nadaljuj

•••

BLIŽNJICE

Zapri

Banka IN

Prijava za komitente Intese Sanpaolo Bank.

Enostavno in pregledno prenašanje sredstev z vašega transakcijskega računa na drug račun.

Poskrbeli bomo, da bodo vsi prenosi izvršeni pravočasno.

Znesek plačila s trajnim nalogom določite sami.

Plačila s trajnimi nalogi lahko prekličete kadarkoli.

Zaupajte nam skrb za prenos vaših sredstev

Plačila trajnih nalogov izvajamo na 8., 18. ali 28. dan v mesecu, po vaši želji pa lahko tudi na katerikoli drug dan. Če je ta dan nedelovni, plačilo izvršimo naslednji delovni dan. Pooblastilo banki za plačila s trajnim nalogom lahko prekličete kadarkoli, vendar najmanj en delovni dan pred določenim dnevom plačila. Po preklicu boste sami poskrbeli za prenos sredstev.

Pregled plačil

Evidenco plačil s trajnimi nalogi lahko pregledujete na svojem mesečnem izpisku ali v Banki IN. Če trajnih nalogov zaradi nezadostnega kritja na vašem transakcijskem računu ali kakršnegakoli drugega razloga ni bilo možno izvršiti, vas bomo o tem obvestili. Prenos sredstev boste morali v takšnih primerih prenesti s plačilnim nalogom. 

Vse, kar morate vedeti o trajnem nalogu

Na katere dneve lahko plačujem trajne naloge?

Za plačilo trajnega naloga lahko izberete 8., 18. ali 28. dan v mesecu, lahko pa tudi kateri koli drugi dan v mesecu. Če je dan dogovorjen za plačilo nedelovni dan, plačilno transakcijo izvršimo naslednji delovni dan.

Kdaj lahko prekličem pooblastilo za plačilne transakcije s trajnim nalogom?

Pooblastilo banki za izvrševanje plačilnih transakcij s trajnim nalogom lahko prekličete kadar koli, najmanj pa en delovni dan pred dnevom, določenim za plačilo. Po preklicu pooblastila banka ne bo več izvajala prenosov sredstev in poravnavala obveznosti  s trajnim nalogom. Za prenose sredstev oz. poravnavanje obveznosti boste poskrbeli sami.

Kdo lahko spremeni znesek plačilnih transakcij s trajnim nalogom?

Plačila s trajnim nalogom izvajamo v znesku, ki ga določite sami. Če želite prenose izvajati v drugačnem znesku, se za spremembo višine trajnega naloga dogovorite z banko. Če bo spremembo zneska trajnega naloga zahteval prejemnik plačila, njegovega naloga ne bomo upoštevali. 

Ali me obvestite o opravljenih plačilnih transakcijah s trajnim nalogom?

Plačila izvršena s trajnim nalogom lahko kadar koli preverite prek spletne in mobilne banke Banke IN. O vseh izvršenih plačilnih transakcijah, tudi o izvršenih trajnih nalogih, vas obvestimo z rednim mesečnim izpiskom vašega transakcijskega računa.

Ali me obvestite, če plačilne transakcije s trajnim nalogom ne opravite?

Če plačilne transakcije s trajnim nalogom ne izvršimo, vas obvestimo s posebnim obvestilom, ki vam ga posredujemo na enak način kot izpisek transakcijskega računa.

Kako lahko poravnam obveznosti, ki niso bile poravnane s trajnim nalogom?

Če vaše obveznosti s trajnim nalogom iz vašega transakcijskega računa niso bile poravnane, jih poravnate sami. Obveznosti lahko poravnate prek spletne banke Banke INInfotela, z uporabo storitve Banka na domu ali prek bankomata z uporabo storitve Depozit.

Kako lahko naročite plačila s trajnimi nalogi?

V poslovalnicah banke.

VSE LOKACIJE

Prek spletne Banke IN:

Banka IN