• Na voljo ni predlogov.

Institutional Investor raziskava

Skupina Intesa Sanpaolo je prva med evropskimi bankami in najboljša ustanova v Italiji na lestvici institucionalnih vlagateljev za odnose s finančnimi analitiki in institucionalnimi vlagatelji.

Po nedavni raziskavi Institutional Investor se je skupina Intesa Sanpaolo uvrstila na prvo mesto med evropskimi bankami in kot najboljša gospodarska družba v Italiji glede na odnose z institucionalnimi vlagatelji in finančnimi analitiki, ter na področju trajnostnega razvoja (ESG). Inteso Sanpaolo so uvrstili tudi na lestvico najbolj častnih podjetij, kjer so priznanja prejeli predstavniki najvišjega vodstva skupine:

  • Carlo Messina, kot najboljši izvršni direktor med evropskimi bankami,
  • Stefano Del Punto, kot najboljši finančni direktor,
  • Marco Delfrate, kot najboljši strokovnjak za odnose z vlagatelji.


Nagrade, ki jih podeljuje Institutional Investor, potrjujejo, da mednarodna skupnost vlagateljev zelo ceni skupino Intesa Sanpaolo, tako v smislu velike pozornosti, ki jo banka namenja vprašanjem trajnostnega razvoja, kot tudi kakovosti  izvršnega direktorja in celotne vodstvene ekipe.

Institutional Investor je neodvisno, specializirano in vodilno raziskovalno podjetje z visokim ugledom med finančnimi analitiki in institucionalnimi vlagatelji, ki na trgu deluje že več kot štirideset let. Nagrade temeljijo na rezultatih obsežne raziskave, ki se je izvedla med približno 2000 finančnimi analitiki in institucionalnimi vlagatelji, ter vključuje več kot 900 podjetij.

Več informacij si lahko preberete na spletni strani skupine Intesa Sanpaolo.

Potrebujete pomoč?

Tu smo za vas.

Poiščite ustrezno kontaktno številko:

Kontaktni center Intese Sanpaolo Bank
vsak delovnik 7:00 - 18:00 in sobota 8:00 - 12:00

  • klici iz Slovenije: 080 13 18
  • klici iz tujine: 00386 5 66 61 838

Servisni center za kartično poslovanje – 24 ur

  • klici iz Slovenije: 05 66 61 256
  • klici iz tujine: 00386 5 66 61 256

Prodaja nepremičnin: 05 66 610 10

Da bi vam omogočili boljšo uporabniško izkušnjo, na spletnih straneh Intese Sanpaolo Bank uporabljamo piškotke. Njihove nastavitve lahko urejate s klikom na "Uredi nastavitve". Za podrobnejše informacije pa obiščite spletno stran Politika piškotkov.