• Na voljo ni predlogov.

Zavarovalniške rešitve v partnerstvu z Generali

Intesa Sanpaolo in Generali skupaj v partnerstvo za razvoj bančnega zavarovalništva.

Intesa Sanpaolo je najavila partnerstvo za slovenski trg, ki temelji na dobrem poznavanju strank in razviti svetovalni dejavnosti znotraj razvejane distribucijske mreže Intese Sanpaolo ter na bogatih izkušnjah zavarovalnice Generali pri razvoju in ponudbi zavarovalnih rešitev. Cilj partnerstva je okrepiti dejavnost bančnega zavarovalništva ter razširiti ponudbo produktov in storitev za posameznike, družine in mala podjetja.

»Naše naložbe v digitalizacijo in prekvalifikacijo zaposlenih v mreži v svetovalce za celovita finančna vprašanja v zadnjih nekaj letih nam danes omogočajo, da imamo celovit vpogled v dnevne potrebe naših strank, vključno z njihovimi potrebami po zaščiti vsega, kar je zanje najpomembnejše,« je dejal Jozef Kausich, predsednik uprave Intese Sanpaolo Bank, in pri tem dodal: »Zelo verjamemo v sinergije, kjer kombinacija bančnih in zavarovalnih produktov prispeva k ustvarjanju finančne stabilnosti in udobja v zasebnem ali poklicnem življenju naših strank. Zahvaljujoč se partnerstvu, bomo še bolj okrepili našo svetovalno dejavnost na področju zavarovanj ter dopolnili našo ponudbo z zavarovalnimi produkti visoke kakovosti.«

»Naš cilj v Generaliju je, da kot vseživljenjski partner vsem svojim strankam nudimo produkte in storitve, ki so prilagojeni njihovim potrebam in željam. Veseli me, da lahko tudi strankam Intese Sanpaolo Bank ponudimo rešitve, ki jim zagotavljajo zaščito, skladno z njihovimi različnimi potrebami in pričakovanji – tako posameznikom, družinam kot podjetjem,« je povedala Vanja Hrovat, predsednica uprave zavarovalnice Generali v Sloveniji.

Intesa Sanpaolo za slovenski trg ponuja storitveni model, ki temelji na sodelovanju lokalnih in mednarodnih strokovnjakov. Cilj modela je razvijati najustreznejše rešitve za stranke ter dvigniti raven kakovosti ponujenih storitev. Partnerstvo prispeva k razvoju vloge bančnega svetovalca, ki bo v poslovalnici postal sogovornik strank pri izbiri zavarovalnih rešitev (zdravje, delo, avtomobili, domovi, hišni ljubljenčki) ter ustrezno svetoval podjetjem pri odločitvi o sklenitvi zavarovanj.

Z namenom krepitve bančnega zavarovalništva je bila zasnovana tudi nova blagovna znamka z imenom »BE PROTECTED«. Njena grafična zasnova s skrbno izbrano tipografijo še dodatno krepi sporočilnost koncepta varnosti in vrednosti, ki jih ti produkti prinašajo strankam banke.

Potrebujete pomoč?

Tu smo za vas.

Poiščite ustrezno kontaktno številko:

Kontaktni center Intese Sanpaolo Bank
vsak delovnik 7:00 - 18:00 in sobota 8:00 - 12:00

  • klici iz Slovenije: 080 13 18
  • klici iz tujine: 00386 5 66 61 838

Servisni center za kartično poslovanje – 24 ur

  • klici iz Slovenije: 05 66 61 256
  • klici iz tujine: 00386 5 66 61 256

Prodaja nepremičnin: 05 66 610 10

Klepet