• Na voljo ni predlogov.

Naj z željami sreče in veselja vzklije tudi boljša prihodnost.

V teh prazničnih dneh ob koncu leta se radi spominjamo trenutkov in ljudi, ki so ga zaznamovali, ter si za prihajajoče leto izrečemo nove zaobljube. Tudi v naši banki se vsako leto trudimo, da bi sledili zastavljenim ciljem – biti odgovorni do ljudi in okolja, v katerem živimo in delamo.

Tako smo se tudi v letu 2022 odzvali na številne družbeno odgovorne pobude – v sklopu našega dela, pa tudi s pomočjo naših srčnih prostovoljcev. Z vsakim korakom, čeprav majhnim, lahko naredimo nekaj dobrega. 
Pridružite se tudi vi! Skupaj ustvarjajmo prihodnost, kot si jo želimo. 
 

Brenčanje čebel je zvok življenja

 

Več kot tretjina zaposlenih v naši banki se je pridružila vseslovenski akciji sajenja medovitih rastlin, ki jo je organizirala  Čebelarska zveza Slovenije. Naši prostovoljci so posadili toliko medovitih rastlin, kot je zaposlenih v banki.

To je začetek dolgoročnega sodelovanja s Čebelarsko zvezo na področju ohranjanja okolja za naše potomce. 

Prihodnost v krožnem gospodarstvu

 

Skupina Intesa Sanpaolo, katere del je tudi naša banka, podpira projekte, ki spreminjajo naš svet na bolje. Med letošnjimi prejemniki posojila za zelene poslovne pobude je tudi slovensko podjetje Friško z okolju prijaznim rastlinjakom za  zimsko pridelavo paradižnika Lušt, ki je odličen primer sobivanja z naravo in izkoriščanja naravnih virov. 

 

Pomoč za prebivalce Ukrajine

 

Tudi mi smo se odzvali na stiske mnogih, ki jih je prizadela vojna in Rdečemu Križu Slovenije, ki zbira sredstva za pomoč prebivalcem Ukrajine, donirali 10.000 EUR. Enostavno oddajo prispevka pa smo v aplikaciji mobilne banke omogočili tudi našim komitentom. 

Poleg tega pa vsem Ukrajincem, ki so k nam pribežali zaradi vojne, omogočamo tudi brezplačno odprtje računa in 1 leto brezplačne uporabe paketa storitev.

Stari računalniki niso za stran

 

Tega se dobro zavedamo tudi v naši banki, kjer redno podarjamo računalnike, ki za naše delo žal niso več primerni.  

Dobro ohranjeni in obnovljeni tako še vrsto let služijo otrokom v šolah po Sloveniji, s takimi dejanji pa tudi zmanjšujemo količino odpadkov elektronske opreme.

Ne samo mama, ženska

 

Tako se glasi geslo projekta, s katerim želimo podpreti vse ženske, ki poleg materinstva opravljajo številne naloge v poklicnem in zasebnem življenju. 

Ob mednarodnem dnevu boja proti nasilju nad ženskami smo predstavili nov potrošniški kredit Zaposlena mama, s katerim želimo opolnomočiti mame, jim pomagati pri finančni neodvisnosti ter lažjemu usklajevanju družinskega življenja in kariere.

Z glavo na spletno zabavo

 

V sodelovanju z Muzejem varčevanja iz Torina že od leta 2017 izvajamo projekt Finančnega opismenjevanja mladih. 

Med 24. oktobrom in 4. novembrom je osem sodelavcev banke, ki so posebej usposobljeni za finančno in digitalno opismenjevanje mladih, izvedlo 17 delavnic na temo kibernetske varnosti, s katerimi skrbimo za varnejši vstop otrok v digitalni svet. Udeležilo se jih je več kot 400 učencev iz šestih osnovnih šol po vsej Sloveniji. 

Radi pomagamo!

 

Sektor zalednega poslovanja je svoj interni team building obarval tudi družbeno odgovorno. 51 zaposlenih se je pridružilo iniciativi podjetja Okolje Piran, v sklopu katere so s skupnimi močmi očistili Strunjan in okolico Stjuže. 

Tako so ob druženju poskrbeli tudi za lepše in čistejše okolje, v katerem živimo in delujemo.

Nepozabno poletje za naše otroke

 

Po dveh letih premora smo otrokom  zaposlenih omogočili dvotedensko druženje z vrstniki iz ostalih držav, kjer je prisotna Skupina Intesa Sanpaolo. Pisana druščina je v okviru Junior Campa v Savudriji izjemno uživala ter tkala nove simpatije in prijateljstva.

Vrednote nas povezujejo

 

Letos smo zasnovali posebno akcijo spodbujanja vrednot na delovnem mestu. »Ohranjam fokus«, »Prispevam rešitve«, »Srčnost nas povezuje« in »Rastemo skupaj« so štiri ključne vrednote, ki nas vodijo pri našem delu.

Zaposleni, ki so jih sodelavci prepoznali kot tiste, ki naše vrednote najbolj živijo, so na letošnjem predprazničnem druženju prejeli tudi zlate plakete. 

Potrebujete pomoč?

Tu smo za vas.

Poiščite ustrezno kontaktno številko:

Kontaktni center Intese Sanpaolo Bank
vsak delovnik 7:00 - 18:00 in sobota 8:00 - 12:00

  • klici iz Slovenije: 080 13 18
  • klici iz tujine: 00386 5 66 61 838

Servisni center za kartično poslovanje – 24 ur

  • klici iz Slovenije: 05 66 61 256
  • klici iz tujine: 00386 5 66 61 256

Prodaja nepremičnin: 05 66 610 10

Klepet