• Na voljo ni predlogov.

Brezstično plačevanje, brez gotovine

Virus lahko na različnih površinah preživi tudi do nekaj dni, zato se izogibajte plačevanju z gotovino. Na voljo so vam različne možnosti brezstičnega plačevanja - s karticami ali mobilnim telefonom, pri čemer slednjih ne izpustite iz rok in se tako izognete nepotrebnemu stiku druge osebe:

Nakupovanje prek spleta

Še vedno je najbolj priporočljivo nakupovanje spletno nakupovanje. Zaradi vaše varnosti in varnosti kurirjev, ki izvajajo dostavo, je gotovinsko plačevanje večinoma onemogočeno. Zato vam bo zdaj še toliko bolj prav prišla predplačniška kartica MOJA Activa Visa. Seveda pa lahko prek spleta plačujete tudi s kreditnima karticama oz. karticama z odloženim plačilom Mastercard in Visa.

Spletni nakup morate potrditi z enkratno osebno številko. Za to potrebujete čitalec plačilnih kartic ali mobilni telefon z mobilno denarnico Wave2Pay. Vanjo je integriran t. i. mToken, ki vam omogoča, da enkratno osebno številko za varen spletni nakup ustvarite kar s pomočjo vašega mobilnega telefona.

Nakazila prijateljem prek telefona

Za "poravnavanje odprtih računov" s prijatelji ali bližnjimi raje kot gotovino uporabite storitev Flik prenos v mobilni banki in nakažite ali prejmite denar v trenutku. Omogoča vam brezplačen prenos denarja v domači valuti z računa na račun med fizičnimi osebami v Sloveniji.

  • Vpisovanje bančnega računa prejemnika ni več potrebno. Aplikacija prek telefonskega imenika sama poišče prijatelje.
  • Denar nakažete ali prejmete v nekaj sekundah.
  • Flik deluje 24 ur na dan, vse dni v letu in zagotavlja takojšnje nakazilo denarja.

 

kontakti

Vam na voljo


Za pomoč ali nasvet pri uporabi storitev smo vam z veseljem na voljo prek:

Potrebujete pomoč?

Tu smo za vas.

Poiščite ustrezno kontaktno številko:

Kontaktni center Intese Sanpaolo Bank
vsak delovnik 7:00 - 18:00 in sobota 8:00 - 12:00

  • klici iz Slovenije: 080 13 18
  • klici iz tujine: 00386 5 66 61 838

Servisni center za kartično poslovanje – 24 ur

  • klici iz Slovenije: 05 66 61 256
  • klici iz tujine: 00386 5 66 61 256

Prodaja nepremičnin: 05 66 610 10

Da bi vam omogočili boljšo uporabniško izkušnjo, na spletnih straneh Intese Sanpaolo Bank uporabljamo piškotke. Njihove nastavitve lahko urejate s klikom na "Uredi nastavitve". Za podrobnejše informacije pa obiščite spletno stran Politika piškotkov.