• Na voljo ni predlogov.

Čaka vas odlična bančna izkušnja!

Odkrijte vse digitalne storitve, ki so na voljo v vašem mobilnem in spletnem bančništvu.

Spoznajte vse digitalne funkcije

Zahvaljujoč digitalnemu bančništvu Intese Sanpaolo Bank lahko izkoristite vse te odlične funkcije. Oglejte si jih!

Preveri vse

Prijava

Izvedite plačilo

Pridobite nov produkt ali storitev

Odkrijte pametne storitve

Prijava

Pametni vstop

Hitro vstopite v svojo spletno banko, brez vsakokratnega vnašanja uporabniškega imena.

Prijava v spletno banko še nikoli ni bila tako hitra! Ko prvič vnesete svoje uporabniško ime in geslo #withKEY, se prikaže zaslon za pametno prijavo (Pametni vstop), kjer izberete aktivacijo. Ob naslednji prijavi v spletno aplikacijo boste tako morali vnesti le PIN kodo ali biometrične podatke.

Funkcijo Pametni vstop lahko aktivirate ob vstopu v vašo spletno banko. V posebnem oknu boste pozvani, da nadaljujete z aktivacijo Pametnega vstopa in tako naslednjič v aplikacijo vstopite hitreje.

Prijava

Enkratno geslo #withKEY

#withKEY: Varnejši dostop do vaše spletne banke.

S pomočjo funkcije #withKEY boste geslo za vstop v spletno banko vedno imeli pri roki! Za večjo varnost #withKEY vsakokrat ustvari drugo številko, ki je veljavna največ eno minuto.

Funkcijo #withKEY najdete na vstopnem zaslonu vaše mobilne aplikacije.

Izvedite plačilo

Apple pay

Nova doba plačevanja: spoznajte hitrejši in enostavnejši način nakupovanja brez uporabe plačilnih kartic.

Potrebujete samo svojo napravo Apple: pametno uro, pametni telefon, tablični računalnik ... in vsa vaša plačila bodo izvedena v trenutku!

Mobilna aplikacija Intese Sanpaolo Bank podpira storitev Apple Pay. Enostavno aktivirajte aplikacijo Apple Wallet, dodajte svojo debetno kartico Activa Visa Inspire ali kartico Activa Mastercard in že lahko uživate v novi izkušnji plačevanja!

Pridobite nov produkt ali storitev

Ponudba na daljavo

Ponudbe po meri, pripravljene samo za vas: odkrijte nove produkte ali storitve brez obiska poslovalnice!

Vaš svetovalec vam bo prek vaših spletnih platform predlagal najboljše rešitve. Ko boste izbrali ponudbo, ki ustreza vašim potrebam, lahko sklenete pogodbo neposredno prek spletne ali mobilne banke v le nekaj preprostih korakih. Poleg tega vam je v klepetu vedno na voljo svetovalec, ki vam lahko pomaga pri dokončanju postopka.

Okno s ponudbami po meri vam je na voljo v mobilni aplikaciji ali spletni banki. V mobilni aplikaciji je to ena izmed vodoravnih postavk v meniju. V spletni banki pa se nahaja že na začetni strani v meniju zgoraj desno.

Odkrijte pametne storitve

Digitalni podpis #withSIGN

#withSIGN je vaš digitalni podpis, ki vam omogoča podpisovanje vseh vaših pogodb neposredno prek spleta.

#withSIGN ima enako pravno veljavo kot vaš lastnoročni podpis, spodbuja popolnoma brezpapirno bančništvo in omogoča delovanje vseh vaših aplikacij za spletno prodajo!

#withSIGN je ena od glavnih digitalnih funkcij: predstavljena vam bo ob prvem vstopu v mobilno banko V meniju z Nastavitvami jo lahko aktivirate kadar koli želite.

Izvedite plačilo

Plačevanje #withPAY

Pridružite se uporabnikom #withPAY ter začnite hitro in enostavno plačevati svojim stikom samo s pomočjo njihove številke mobilnega telefona.

Hitra plačila z #withPAY! S pomočjo te odlične funkcije lahko v trenutku nakažete ali prejmete denar od stikov, ki so prav tako njeni uporabniki. Ni vam več treba vnašati številke IBAN, potrebujete samo številko mobilnega telefona.

Do funkcije #withPAY lahko dostopate na vstopnem zaslonu mobilne banke ali prek posebne menijske postavke, ki se nahaja v razdelku Plačila.

Pridobite nov produkt ali storitev

Investicijsko svetovanje

Aktivirajte storitev investicijskega svetovanja in bančni svetovalec vam bo kar prek spleta svetoval, kako pametno vložiti denar, da boste lahko uresničili svoje cilje.

S storitvijo investicijskega svetovanja ter predanim in strokovnim svetovalcem, ki vam je vedno na voljo, želi Intesa Sanpaolo Bank omogočiti svojim strankam, da začnejo varno vlagati denar in tako oplemenitijo svoja sredstva.

Naložbe so dostopne kot posebna menijska postavka v mobilni in spletni banki. V tem sklopu boste našli Investicijsko svetovanje, Moj portfelj, Iskalnik skladov in še več.

Pridobite nov produkt ali storitev

Moje ponudbe

V sklopu Moje ponudbe se nahajata rubriki Ne spreglejte! in Katalog produktov. V rubriki Ne spreglejte! boste našli vse izpostavljene produkte in aktivne ponudbe. Katalog produktov pa je razdeljen na kategorije ter vsebuje predstavitev storitev in produktov banke.

Ta rubrika omogoča vsem strankam, da spoznajo produkte in storitve banke ter so ves čas seznanjene z novostmi. Če je produkte mogoče kupiti oz. naročiti prek spleta, lahko poleg tega kar takoj začnete s postopkom naročila in ga zaključite brez obiska poslovalnice.

Moje ponudbe so posebna menijska postavka v mobilni in spletni banki.

Izvedite plačilo

Flik

Hitra, enostavna in varna takojšnja plačila

S storitvijo Flik lahko izvedete plačilo takoj in kadar koli! Flik je brezplačna storitev, ki vam omogoča takojšnje plačevanje v trgovini, nakazilo denarja drugi osebi ali enostavno plačevanje na spletnih platformah.

To funkcijo lahko vklopite v meniju, v razdelku Plačila ali neposredno na vstopnem zaslonu mobilne banke – brez prijave v aplikacijo.

Pridobite nov produkt ali storitev

Virtualna kartica

Ustvarite si virtualno kartico in tako zaščitite svojo fizično kartico pri spletnem nakupovanju!

S to funkcijo lahko preprosto ustvarite svojo virtualno kartico in izberete tudi želeno veljavnost – za enkratno ali začasno uporabo. Uživajte v varnejšem spletnem nakupovanju.

Funkcija Nova virtualna kartica je na voljo v meniju vaše mobilne banke pod razdelkom Kartice.

Pridobite nov produkt ali storitev

Hitri potrošniški kredit

Sklenite hitri potrošniški kredit neposredno prek vaše mobilne ali spletne banke!

Uresničite svoje sanje hitreje kot kdaj koli prej! Zaprosite in sklenite hitri potrošniški kredit v celoti prek spleta, ne da bi vam bilo treba obiskati poslovalnico. Spoznajte preprosto in intuitivno uporabniško izkušnjo za izjemno hitro dokončanje spletnega postopka.

Začnite postopek sklenitve pogodbe prek spleta v razdelku Moje ponudbe ali neposredno prek posebne postavke v razdelku Moji krediti.

Sklenite novo digitalno bančništvo
Ste naša stranka, a še ne uporabljate nove mobilne in spletne banke? Postopek sklenitve je preprost!
Korak 1
Odkrijte več o naši novi spletni in mobilni banki. Namenjeni sta strankam, ki želijo izkoristiti prednosti sodobnega bančnega poslovanje.

Več informacij
Korak 2
Prehod na novo digitalno bančništvo lahko aktivirate prek spleta v vaši Banki IN ali v vaši najbližji poslovalnici.

Seznam poslovalnic
Korak 3
V poslovalnici predložite vaš osebni dokument in sledite nekaj korakom na podpisni tablici.
Korak 4
Aktivirajte aplikacijo za digitalno bančništvo in uživajte v novi bančni izkušnji!
Pridružite se nam in spoznajte nov način bančništva
Postanite naša stranka brez obiska poslovalnice in spoznajte inovativno bančno izkušnjo.
Korak 1
Izberite naš paket Digital, namenjen vsem novim strankam, ki ga sklenejo prek spleta in želijo uživati v novem načinu bančništva.

Preveri več
Korak 2
Paket lahko v celoti sklenete prek spleta, brez obiska poslovalnice, zato nadaljujmo!
Korak 3
Pripravite osebni dokument, svoj mobilni telefon in sklenite pogodbo za digitalno bančništvo v le nekaj preprostih korakih.
Korak 4
Aktivirajte svojo mobilno aplikacijo za digitalno bančništvo in uživajte v novi bančni izkušnji.
mobilna banka

Uporabni namigi


Veste, kako najhitreje poiskati našo najbližjo poslovalnico ali bankomat? Kako preprosto vstopiti v aplikacijo, v primeru menjave naprave, če si omislite nov telefon? Ali kje so na enem mestu zbrani vsi vaši bančni dokumenti?

Vse to in še več lahko preverite v naših namigih za še priročnejšo uporabo naše mobilne banke!

Potrebujete pomoč?

Tu smo za vas.

Poiščite ustrezno kontaktno številko:

Kontaktni center Intese Sanpaolo Bank
vsak delovnik 7:00 - 18:00 in sobota 8:00 - 12:00

  • klici iz Slovenije: 080 13 18
  • klici iz tujine: 00386 5 66 61 838

Servisni center za kartično poslovanje – 24 ur

  • klici iz Slovenije: 05 66 61 256
  • klici iz tujine: 00386 5 66 61 256

Prodaja nepremičnin: 05 66 610 10

Da bi vam omogočili boljšo uporabniško izkušnjo, na spletnih straneh Intese Sanpaolo Bank uporabljamo piškotke. Njihove nastavitve lahko urejate s klikom na "Uredi nastavitve". Za podrobnejše informacije pa obiščite spletno stran Politika piškotkov.