• Na voljo ni predlogov.

Skupaj gremo dlje. Varno.

Intesa Sanpaolo Bank in Generali zavarovalnica.
Sodelujemo za varnejšo prihodnost naših strank.

Partnerstvo za zagotavljanje celovite ponudbe svetovalnih storitev na področju zavarovanj

Intesa Sanpaolo Bank in Generali zavarovalnica krepita sodelovanje pri razvoju bančnega zavarovalništva in ustvarjanju sinergij z združevanjem bančnih in zavarovalnih produktov, ki prispevajo k večji finančni stabilnosti in udobju naših strank

Partnerstvo, ki temelji na dobrem poznavanju strank in znanju zaposlenih v poslovalnicah ter bogatih izkušnjah Generali zavarovalnice, dodatno prispeva k razvoju vloge naših bančnih svetovalcev. Le-ti tako postajajo sogovorniki strankam (tako fizičnim osebam kot podjetjem) tudi pri izbiri zavarovalnih rešitev.

Za več informacij o sodelovanju si preberite sporočilo za javnost

 

 

Z namenom krepitve bančnega zavarovalništva je bila zasnovana tudi nova blagovna znamka z imenom »BE PROTECTED«. Njena grafična zasnova s skrbno izbrano tipografijo še dodatno krepi sporočilnost koncepta varnosti in vrednosti, ki jih ti produkti prinašajo strankam banke.

Zavarovalnica, s katero sklepate zavarovanja, je GENERALI zavarovalnica d.d., Kržičeva ulica 3, 1000 Ljubljana, Slovenija. Banka Intesa Sanpaolo d.d. pri trženju zavarovanj nastopa kot distributer zavarovalnih produktov. Zavarovanja, ki jih Banka Intesa Sanpaolo d.d trži, niso bančni produkt in niso vključena v sistem zajamčenih vlog, ki velja za depozite. V primeru nastanka zavarovalnega primera GENERALI zavarovalnica d.d., Kržičeva ulica 3, 1000 Ljubljana, Slovenija, jamči za vsa izplačila po zavarovalni pogodbi v višini zavarovalne vsote. Banka Intesa  Sanpaolo d.d.  ne  odgovarja za izplačila po zavarovalni pogodbi.

Potrebujete pomoč?

Tu smo za vas.

Poiščite ustrezno kontaktno številko:

Kontaktni center Intese Sanpaolo Bank
vsak delovnik 7:00 - 18:00 in sobota 8:00 - 12:00

  • klici iz Slovenije: 080 13 18
  • klici iz tujine: 00386 5 66 61 838

Servisni center za kartično poslovanje – 24 ur

  • klici iz Slovenije: 05 66 61 256
  • klici iz tujine: 00386 5 66 61 256

Prodaja nepremičnin: 05 66 610 10

Klepet