• Na voljo ni predlogov.

LJUDJE SO NA PRVEM MESTU. POMAGAJMO.

V sodelovanju z Rdečim križem Slovenije donirajmo za ukrajinske begunce.
#withPEOPLE

Pomagajmo ukrajinskim beguncem

Darujte po svojih zmožnostih, kar prek aplikacije mobilne banke. 


V Intesi Sanpaolo Bank smo v kriznih časih vselej znali stopiti skupaj in pomagati, prav po zaslugi naših zanesljivih, solidarnih in sposobnih sodelavcev. Zato smo združili moči tudi v času ukrajinske humanitarne krize, ko ukrajinski otroci, ženske in moški preživljajo izjemno težke trenutke.  

Intesa Sanpaolo je bila vedno vključena v skupnosti in med ljudi, kjer deluje. Kot vodilna evropska bančna skupina, prisotna tudi v Ukrajini, je skupina donirala 10 milijonov evrov za podporo lokalnim in mednarodnim organizacijam, ki pomagajo prebivalcem Ukrajine kot konkreten znak bližine za podporo projektom solidarnosti in gostoljubnosti za tiste, ki jih je prizadela ta kriza.
Obenem se  zahvaljuje vsem sodelavcem v drugih hčerinskih bankah v državah, ki mejijo na Ukrajino (na Slovaškem, Madžarskem, v Romuniji in Moldaviji), in so svojim kolegom iz Ukrajine takoj priskočili na pomoč. 


Tako kot matična skupina, si tudi naša banka prizadeva pomagati in bo tako namenila 10.000 evrov denarne pomoči Rdečemu križu Slovenije, ki zbira sredstva za pomoč prebivalcem Ukrajine. 

Poleg omenjene donacije je banka razvila tudi rešitev, s katero svojim strankam omogoča, da svoj prostovoljni prispevek hitro in enostavno nakažejo kar prek mobilne banke. Vsa dobrodelna nakazila Rdečemu križu Slovenije so oproščena provizije.

Pozivamo vse, da se nam pridružite in donirate po svojih zmožnostih, saj lahko že z majhnim prispevkom naredite ogromno.   

Ljudje so na prvem mestu. Donirajte zdaj.


Komitenti Intese Sanpaolo Bank lahko preprosto oddate svoj prispevek v aplikaciji mobilne banke Intesa Sanpaolo Bank Mobile: 

  • Na prijavni strani najdete poziv za doniranje Rdečemu križu Slovenije.
  • Če tapnete nanj, se vam takoj po vstopu v mobilno banko odpre že izpolnjen plačilni nalog.
  • Vnesete le še želeni znesek in potrdite donacijo.

Nakazila so, seveda, oproščena provizije.

Hvala za vaš prispevek! 

 

 


 

Potrebujete pomoč?

Tu smo za vas.

Poiščite ustrezno kontaktno številko:

Kontaktni center Intese Sanpaolo Bank
vsak delovnik 7:00 - 18:00 in sobota 8:00 - 12:00

  • klici iz Slovenije: 080 13 18
  • klici iz tujine: 00386 5 66 61 838

Servisni center za kartično poslovanje – 24 ur

  • klici iz Slovenije: 05 66 61 256
  • klici iz tujine: 00386 5 66 61 256

Prodaja nepremičnin: 05 66 610 10

Klepet