• Na voljo ni predlogov.

Prenovljena Poslovalnica Slovenska

Intesa Sanpaolo Bank v Ljubljani uradno odprla prenovljeno poslovalnico na atraktivni lokaciji na Slovenski cesti.

Intesa Sanpaolo Bank je v Ljubljani odprla prenovljeno poslovalnico na Slovenski cesti, s katero želi bančni prostor približati komitentom, ki potrebujejo bančni nasvet in partnersko podporo tako pri vsakodnevnih odločitvah kot pri večjih osebnih in poslovnih finančnih izzivih.

Sodoben poslovni prostor Intese Sanpaolo Bank se je iz neosebnega ambienta, v katerem potekajo le najnujnejši, hitri opravki, z dobro zasnovo prelevil v stimulativno, dinamično okolje za nove priložnosti, poslovne ideje in srečanja tako podjetnikov, ki udejanjajo nove poslovne priložnosti, kot tudi družin, različnih strokovnjakov in mladih, ki se odločajo za študijsko in poklicno pot.

Intesa Sanpaolo Bank z novim konceptom interierja poslovalnice na Slovenski cesti v Ljubljani sledi sodobnim smernicam, predvsem pa potrebam svojih strank. Postavitev nove poslovalnice je bila zasnovana kot modularni prostor tudi za organizacijo dogodkov in gostitev kulturnih prireditev.

Slovesno odprtje poslovalnice Slovenska, največje poslovalnice Intese Sanpaolo Bank v Ljubljani, je pospremilo tudi pestro celodnevno dogajanje pred poslovalnico, z uličnim gledališčem Ana Monro in foto stojnico, nagradno igro za električno kolo ter posebnimi ugodnostmi za nove stranke. 

Za presenečenje večera so poskrbeli fantje glasbene skupine MRFY, ki so na povabilo Intese Sanpaolo Bank poskrbeli, da so povabljeni gostje in mimoidoči, predvsem mladi, večer zaključili v ritmih odlične glasbe. 
 

Potrebujete pomoč?

Tu smo za vas.

Poiščite ustrezno kontaktno številko:

Kontaktni center Intese Sanpaolo Bank
vsak delovnik 7:00 - 18:00 in sobota 8:00 - 12:00

  • klici iz Slovenije: 080 13 18
  • klici iz tujine: 00386 5 66 61 838

Servisni center za kartično poslovanje – 24 ur

  • klici iz Slovenije: 05 66 61 256
  • klici iz tujine: 00386 5 66 61 256

Prodaja nepremičnin: 05 66 610 10

Klepet