• Na voljo ni predlogov.

Skupaj premikamo meje

Spoznajte delo v prijetnem in stimulativnem okolju Intese Sanpaolo Bank.

Zaposlujemo

Zakaj Intesa Sanpaolo Bank?

Čeprav se svet čedalje bolj digitalizira, kar velja tudi za bančno panogo, ostaja človek, s svojimi raznolikimi potenciali, ključni dejavnik vsega razvoja. Pri tem nam naše skupne vrednote služijo kot neomajno vodilo pri vsakodnevnem sprejemanju odločitev in krepitvi medsebojnih odnosov.

Skupni cilji in vrednote nas združujejo v dobro uigrano in močno ekipo, ne glede na to, kako daleč narazen so naše pisarne.

Rotonda - Poslovni center v Ljubljani

   

Skrb za zaposlene

Zaposlitev v Intesi Sanpaolo Bank vam prinaša številne prednosti in ugodnosti. V banki skrbimo za naše zaposlene, saj se zavedamo, da je vlaganje vanje pomembno za prihodnost banke ter motivacijo in zavzetost zaposlenih.

  • Ponujamo izobraževanja, s katerimi krepijo strokovne kompetence.
  • Skrbimo za medgeneracijsko sodelovanje in prenašanje znanja ter podpiramo napredovanja znotraj banke.
  • Omogočamo fleksibilnost pri delu. Vsi zaposleni, katerih delovno mesto to omogoča, lahko delo opravljajo tudi od doma ter se poslužujejo fleksibilnega delovnika.

Pomembno pozornost posvečamo dobremu počutju, zdravju in zadovoljstvu naših zaposlenih.

  • Zaposleni so vključeni v nezgodno zavarovanje. Ponujamo tudi prostovoljno pokojninsko zavarovanje, s katerim želimo zagotoviti zaposlenim finančno varnost po upokojitvi.
  • Vsi zaposleni so vključeni v zavarovanje Best Doctors, ki omogoča pridobitev drugega mnenja v primeru diagnosticiranih resnih obolenj in potrebno specialistično zdravljenje. Poleg mednarodnega programa Further, ki je na voljo vsem zaposlenim v skupini Intesa Sanpaolo in omogoča dodatno brezplačno diagnosticiranje ter zdravljenje nekaterih težkih bolezni v vrhunskih ustanovah po svetu, je omenjeno zavarovanje lep in zgovoren primer, da so naši zaposleni naše največje bogastvo, zato tudi na ta način skrbimo za njihovo zdravje in dobro počutje ter jim stojimo ob strani tudi v času bolezni.
  • Na ravni banke in celotne bančne skupine organiziramo različne dogodke in športne igre za zaposlene, za otroke zaposlenih pa vsako leto tudi novoletno obdarovanje.


Preverite prosta delovna mesta.

Potrebujete pomoč?

Tu smo za vas.

Poiščite ustrezno kontaktno številko:

Kontaktni center Intese Sanpaolo Bank
vsak delovnik 7:00 - 18:00 in sobota 8:00 - 12:00

  • klici iz Slovenije: 080 13 18
  • klici iz tujine: 00386 5 66 61 838

Servisni center za kartično poslovanje – 24 ur

  • klici iz Slovenije: 05 66 61 256
  • klici iz tujine: 00386 5 66 61 256

Prodaja nepremičnin: 05 66 610 10

Da bi vam omogočili boljšo uporabniško izkušnjo, na spletnih straneh Intese Sanpaolo Bank uporabljamo piškotke. Njihove nastavitve lahko urejate s klikom na "Uredi nastavitve". Za podrobnejše informacije pa obiščite spletno stran Politika piškotkov.