• Na voljo ni predlogov.

Sprememba splošnih pogojev za digitalno bančništvo

8. aprila 2021 so se spremenili Splošni pogoji za digitalno bančništvo.

Obveščamo vas, da so se 8. aprila 2021 spremenili Splošni pogoji za digitalno bančništvo.

Spremembe so je bile izvedene v spodaj navedenem poglavju:
2. Opredelitev pojmov:

  • Geslo #withKEY je enkratna 6-mestna koda (OTP), ki jo zavarovano s kodo PIN, generira mobilna banka na podlagi #withKEY sistema. Geslo zagotavlja ustrezno stopnjo varnosti in se uporablja za dostop do spletne banke Intesa Sanpaolo Bank ter za potrjevanje aktivnosti, ki zahtevajo podpis. Funkcionalnost #withKEY se uporablja tudi za potrjevanje plačilnih transakcij, spletnih plačil s kartico (funkcionalnost potrjevanja transakcij lahko* uporabnik storitve digitalnega bančništva uporablja  za avtentikacijo podpisa uporabnika pri drugih poslih z banko (npr. pogodbe, izjave, nalogi, spletna plačila s kartico), kakor tudi za avtentikacijo podpisa uporabnika kot  zastopnika (npr. zakonitega zastopnika, pooblaščenca itd.) druge stranke banke (npr., ko je uporabnik zakoniti zastopnik pravne osebe ali fizične osebe, ki je stranka banke itd.) ter drugih aktivnosti npr. kreiranje nove virtualne kartice.
  • Limiti digitalnega bančništva – limiti se nanašajo na plačilne transakcije  v spletni  in mobilni  bankiu. Limit predstavlja maksimalni znesek transakcij v domači (€) in tujih valutah, s katerim lahko Uporabnik razpolaga na dnevni in mesečni ravni.  
  • Obnovitvena koda je tajni niz alfanumerničnih znakov, ki si jo Uporabnik digitalnega bančništva Intesa Sanpaolo Bank izbere ob prvi registraciji mobilne banke Intesa Sapaolo Bank Mobile in jo bo potreboval v primeru ponovne aktivacije.

Spremenjeni Splošni pogoji za digitalno bančništvo (.pdf) so v celoti nadomestili sedanje splošne pogoje in so dostopni na spletni strani ter v vseh poslovalnicah banke.

 

Potrebujete pomoč?

Tu smo za vas.

Poiščite ustrezno kontaktno številko:

Kontaktni center Intese Sanpaolo Bank
vsak delovnik 7:00 - 18:00 in sobota 8:00 - 12:00

  • klici iz Slovenije: 080 13 18
  • klici iz tujine: 00386 5 66 61 838

Servisni center za kartično poslovanje – 24 ur

  • klici iz Slovenije: 05 66 61 256
  • klici iz tujine: 00386 5 66 61 256

Prodaja nepremičnin: 05 66 610 10

Klepet