• Na voljo ni predlogov.

Apple Pay na voljo za uporabnike kartic Mastercard

Imetnikom plačilnih kartic Activa Mastercard (klasične in zlate) pri Intesi Sanpaolo Bank, omogočamo uporabo storitve Apple Pay, ki ponuja preprosta, varna in zasebna mobilna plačila.

Intesa Sanpaolo Bank od danes strankam, imetnikom plačilnih kartic Activa Mastercard (klasične in zlate), omogoča uporabo storitve Apple Pay, ki ponuja preprosta, varna in zasebna mobilna plačila.

S tem dodatno širimo krog uporabnikov Apple Pay na stranke, ki ste imetniki Applovih naprav in poleg debetne kartice uporabljate tudi kartico z odloženim plačilom oz. kreditno kartico Activa Mastercard.

Z Apple Pay-em lahko hitro, preprosto in varno mobilno plačujete povsod, kjer je mogoče brezstično plačevanje - v trgovinah, na spletnih straneh in v aplikacijah. Uporaba storitve je brezplačna, uporabniki pa boste še naprej deležni vseh ugodnosti in nagrad, ki jih nudijo kartice Mastercard.

Aktivirajte si aplikacijo Apple wallet in za plačevanje uporabite svoj iPhone, iWatch, iPad ali iMac.

Varnost in zasebnost sta osrednja elementa Apple Pay. Ko z Apple Pay uporabljate svojo plačilno kartico Activa Mastercard, se številka kartice ne shrani na napravi ali strežnikih družbe Apple. Sistem namesto tega napravi dodeli unikatno namensko številko (Device Account Number), ki se šifrira in varno shrani v elektronskem čipu na vaši napravi. Vsaka transakcija se potrdi z uporabo enkratne dinamične varnostne kode.

Nakupovanje z Apple Pay znotraj aplikacij ali na spletu z uporabo brskalnika Safari pomeni, da ni več potrebe po izpolnjevanju dolgoveznih obrazcev z uporabnikovimi podatki ali ponovnem vnašanju podatkov glede naslova za dostavo in podatkov za obračunavanje. Vsak nakup z uporabo Apple Pay je potrjen z uporabo kamere ali čitalnika prstnih odtisov ter tehnologij Face ID in Touch ID ali z geslom naprave.

 

Potrebujete pomoč?

Tu smo za vas.

Poiščite ustrezno kontaktno številko:

Kontaktni center Intese Sanpaolo Bank
vsak delovnik 7:00 - 18:00 in sobota 8:00 - 12:00

  • klici iz Slovenije: 080 13 18
  • klici iz tujine: 00386 5 66 61 838

Servisni center za kartično poslovanje – 24 ur

  • klici iz Slovenije: 05 66 61 256
  • klici iz tujine: 00386 5 66 61 256

Prodaja nepremičnin: 05 66 610 10

Klepet