• Na voljo ni predlogov.

Naša spletna in mobilna banka med najboljšimi

Uvrstitev v sam vrh najbolje ocenjenih slovenskih bančnih aplikacij

V dveh ločenih raziskavah je neodvisna analiza podjetja E-laborat ocenjevala uporabniško izkušnjo in vsebino slovenskih mobilnih in spletnih bank. Naša nova mobilna in spletna banka se po mnenju ocenjevalcev uvrščata v sam vrh najbolje ocenjenih bančnih aplikacij.  

Nova mobilna banka Intesa Sanpaolo Bank Mobile je ubranila lansko odlično drugo mesto, medtem, ko se je nova spletna banka prav tako povzpela na drugo mesto z lanskega četrtega. 

V raziskavo so bile vključene spletne in mobilne banke vseh slovenskih bank in hranilnic, pa tudi fintech ponudnika, prisotnega na slovenskem trgu. Pri ocenjevanju je bil pomemben tako vsebinski kot uporabnostni vidik. Naša mobilna in spletna banka se po prejetih ocenah nahajata v samem vrhu po ponudbi vsebin in številu funkcionalnosti. Doseženi uvrstitvi sta dokaz, da delamo v pravi smeri.

Ker nenehno skrbimo za izboljšave in razvoj, da bo vaša digitalna izkušnja z nami najboljša, vam obenem z veseljem sporočamo, da lahko že v kratkem pričakujete nadgradnjo našega digitalnega bančništva, ki se je boste še posebej razveselili vsi tisti, ki varčujete v vzajemnih skladih. Med drugim vam bo namreč omogočila, da z enostavnim in inovativnim postopkom od doma sami opravljate nakupe in prodajo vzajemnih skladov.


Spoznajte naše novo digitalno bančništvo
Vse, ki naše nove mobilne in spletne banke še ne poznate vabimo, da ju preizkusite. V video predstavitvi si oglejte, kako vam naše digitalno bančništvo lahko olajša  vsakodnevno bančno poslovanje. Za uporabnike Banke IN, pa smo pripravili tudi video navodila, kako lahko v nekaj enostavnih korakih, prenesejo svoje poslovanje na novo aplikacijo.   
 

Potrebujete pomoč?

Tu smo za vas.

Poiščite ustrezno kontaktno številko:

Kontaktni center Intese Sanpaolo Bank
vsak delovnik 7:00 - 18:00 in sobota 8:00 - 12:00

  • klici iz Slovenije: 080 13 18
  • klici iz tujine: 00386 5 66 61 838

Servisni center za kartično poslovanje – 24 ur

  • klici iz Slovenije: 05 66 61 256
  • klici iz tujine: 00386 5 66 61 256

Prodaja nepremičnin: 05 66 610 10

Klepet