• Na voljo ni predlogov.

Neprekinjen interni plačilni sistem 24/7/365

V Intesi Sanpaolo Bank postopoma uvajamo novo plačilno storitev Takojšnja plačila.

V Intesi Sanpaolo Bank postopoma uvajamo novo storitev Takojšnja plačila, ki bo kmalu na voljo in bo omogočala izvršitev internih plačilnih transakcij med transakcijskimi računi znotraj banke in eksternih plačilnih transakcij na transakcijske račune odprte pri drugih bankah le v nekaj sekundah.

Banka bo od 6. julija 2020 dalje svojim uporabnikom najprej omogočila interni plačilni sistem, ki bo deloval neprekinjeno 24/7/365. Uporabnik bo lahko prek spletne in mobilne Poslovne Banke IN izvrševal plačilne transakcije med transakcijskimi računi, odprtimi pri Intesi Sanpaolo Bank, vsak dan, ne glede na uro. Interne plačilne transakcije preko spletne in mobilne Poslovne Banke IN bodo izvršene in knjižene na transakcijske račune prejemnikov plačil v nekaj minutah.   

Vse izvršene in prejete plačilne transakcije bodo vidne v prometu na transakcijskem računu v spletni in mobilni Poslovni Banki IN takoj po izvršitvi. Izvršene in prejete plačilne transakcije do 18.30 ure bodo v izpisku transakcijskega računa prikazane tekoči dan, vse plačilne transakcije prejete in izvršene po 18.30 uri pa v izpisku naslednjega dne.

Skladno s spremembo izvrševanja internih plačilnih transakcij med transakcijskimi računi znotraj banke, se s 6. julijem 2020 spremenijo in dopolnijo Splošni pogoji za opravljanje plačilnih storitev za pravne osebe in zasebnike in Urnik izvrševanja plačilnih transakcij.

Spremenjeni Splošni pogoji za opravljanje plačilnih storitev za pravne osebe in zasebnike in Urnik izvrševanja plačilnih transakcij bodo v celoti nadomestili sedanje splošne pogoje in urnik. Objavljeni so na spletni strani ter v poslovalnicah banke.

Potrebujete pomoč?

Tu smo za vas.

Poiščite ustrezno kontaktno številko:

Kontaktni center Intese Sanpaolo Bank
vsak delovnik 7:00 - 18:00 in sobota 8:00 - 12:00

  • klici iz Slovenije: 080 13 18
  • klici iz tujine: 00386 5 66 61 838

Servisni center za kartično poslovanje – 24 ur

  • klici iz Slovenije: 05 66 61 256
  • klici iz tujine: 00386 5 66 61 256

Prodaja nepremičnin: 05 66 610 10

Da bi vam omogočili boljšo uporabniško izkušnjo, na spletnih straneh Intese Sanpaolo Bank uporabljamo piškotke. Njihove nastavitve lahko urejate s klikom na "Uredi nastavitve". Za podrobnejše informacije pa obiščite spletno stran Politika piškotkov.