• Na voljo ni predlogov.

Obvestilo o preventivnih varnostnih ukrepih

Obveščamo vas o preventivnih varnostnih ukrepih, povezanih s koronavirusom.

Pri Intesi Sanpaolo Bank budno spremljamo razmere in razvoj dogodkov, ki nastajajo kot posledica širjenja vplivov koronavirusa na ozemlju Republike Slovenije in izvorno tudi v drugih državah po svetu.

Poleg omenjenih ukrepov skrbno sledimo vsem dnevnim priporočilom Nacionalnega inštituta za javno zdravje (NIJZ), državnih regulatorjev in vlade ter smo povezani z vsemi ključnimi deležniki za ta primer.

S ciljem, da bodo vse bančne storitve, kljub izrednim razmeram, redno izvajane kot običajno, smo sprejeli tudi načrt za nemoteno poslovanje, ki upošteva več scenarijev za različna področja poslovanja banke in zajema vse naše komitente.

Glede na trenutne razmere svetujemo uporabo sodobnih digitalnih poti. Slednje pomeni, da stranke poslovanje v največji možni meri preusmerijo na spletno in mobilno banko, ki omogočata 24-urni dostop do večine bančnih opravkov, med drugim plačevanje položnic, naročanje storitev in digitalno podpisovanje transakcij.  Prav tako so v teh razmerah odlična rešitev tudi plačilne kartice za uporabo bankomatov, plačevanje na prodajnih mestih in spletu ter kontakt z bančnim uslužbencem prek telefona in mnogih digitalnih poti.

Bankomati Intese Sanpaolo Bank bodo redno preskrbljeni z gotovino, za dostop do bančnih sefov pa je zaradi lažje organizacije dela potrebna predhodna najava s strani stranke, in sicer dva dni prej.

Naše moči smo dodatno usmerili v aktivnosti, ki našim strankam zagotavljajo nemoteno poslovanje, za kakršnakoli vprašanja pa vam je na voljo naše bančno osebje. V primeru večjih sprememb bomo naše cenjene stranke še bolj podrobno obveščali o nadaljnjih ukrepih, da z naše strani zagotovimo nemoteno poslovanje.

Vsem svojim strankam se priporočamo za vzajemno zaupanje in obojestransko sodelovanje v teh sicer občutljivih, a obvladljivih razmerah.

Potrebujete pomoč?

Tu smo za vas.

Poiščite ustrezno kontaktno številko:

Kontaktni center Intese Sanpaolo Bank
vsak delovnik 7:00 - 18:00 in sobota 8:00 - 12:00

  • klici iz Slovenije: 080 13 18
  • klici iz tujine: 00386 5 66 61 838

Servisni center za kartično poslovanje – 24 ur

  • klici iz Slovenije: 05 66 61 256
  • klici iz tujine: 00386 5 66 61 256

Prodaja nepremičnin: 05 66 610 10

Klepet