• Na voljo ni predlogov.

Izvrševanje plačilnih transakcij 24/7/365

Odslej lahko preko spletne in mobilne banke izvršujete plačilne transakcije med transakcijskimi računi Intese Sanpaolo Bank vsak dan, ne glede na uro.

 

 

Cenjene stranke obveščamo, da od 6. julija 2020 naprej lahko preko spletne in mobilne banke izvršujete plačilne transakcije med transakcijskimi računi, odprtimi pri Intesi Sanpaolo Bank, vsak dan, ne glede na uro. Interne plačilne transakcije bodo izvršene in knjižene na transakcijske račune prejemnikov plačil v nekaj minutah.  

Nadomestila za plačilne transakcije na transakcijske račune odprte pri banki preko spletne in mobilne banke ostanejo nespremenjena in se zaračunajo skladno z veljavno Tarifo Banke Intesa Sanpaolo d.d. (plačila na TRR fizičnih oseb so brezplačna, plačila na TRR pravnih oseb pa v višini 0,41 EUR).

Skladno s spremembo izvrševanja internih plačilnih transakcij med transakcijskimi računi znotraj banke, se s 6. julijem 2020 spremenijo in dopolnijo Splošni pogoji za opravljanje plačilnih storitev za potrošnike in Urnik izvrševanja plačilnih transakcij. V splošne pogoje smo dodali tudi klavzulo glede določanja vrednosti referenčne obrestne mere €STR, ki se uporablja v primeru povračila za neodobreno ali nepravilno izvršeno plačilno transakcijo s SEPA direktno obremenitvijo.

Spremenjeni Splošni pogoji za opravljanje plačilnih storitev za potrošnike in Urnik izvrševanja plačilnih transakcij bodo v celoti nadomestili trenutne splošne pogoje in urnik. Objavljeni so na spletni strani banke ter v vseh poslovalnicah banke.

Sprememba tarife na področju poslovanja s transakcijskim računom fizičnih oseb

Banka s 1. oktobrom 2020 spreminja nadomestilo za vodenje transakcijskega računa (TRR osnovni, TRR e-račun, TRR upokojencev, TRR gotovinski) ter uvaja novi nadomestili za nerezidente oz. za uporabnike, ki niso državljani Republike Slovenije:

  • nadomestilo za odprtje transakcijskega računa stranki, ki ni državljan Republike Slovenije (nerezidentu),
  • dodatno nadomestilo k nadomestilu za vodenje računa za uporabnika, ki ni državljan Republike Slovenije (nerezident).

Spremembe tarifnih postavk si lahko ogledate na spletni strani banke in v vseh poslovalnicah banke.

Potrebujete pomoč?

Tu smo za vas.

Poiščite ustrezno kontaktno številko:

Kontaktni center Intese Sanpaolo Bank
vsak delovnik 7:00 - 18:00 in sobota 8:00 - 12:00

  • klici iz Slovenije: 080 13 18
  • klici iz tujine: 00386 5 66 61 838

Servisni center za kartično poslovanje – 24 ur

  • klici iz Slovenije: 05 66 61 256
  • klici iz tujine: 00386 5 66 61 256

Prodaja nepremičnin: 05 66 610 10

Da bi vam omogočili boljšo uporabniško izkušnjo, na spletnih straneh Intese Sanpaolo Bank uporabljamo piškotke. Njihove nastavitve lahko urejate s klikom na "Uredi nastavitve". Za podrobnejše informacije pa obiščite spletno stran Politika piškotkov.