• Na voljo ni predlogov.

Finančno opismenjevanje mladih

Intesa Sanpaolo Bank v novembru organizira izobraževalne delavnice za mlade na temo kibervarnosti.

Intesa Sanpaolo Bank bo med 2. in 5. novembrom skupaj z 12 ambasadorji, sodelavci banke, organizirala izobraževalne delavnice na temo kibernetske varnosti, prilagojene učencem od 6. do 9. razreda. Delavnice potekajo v okviru mednarodnega projekta Finančno opismenjevanje mladih, ki ga Intesa Sanpaolo Bank, v sodelovanju z Muzejem varčevanja iz Torina, izvaja že od leta 2017, letos prvič tudi v sodelovanju z bančnimi strokovnjaki za kibernetsko varnost.

Ker je življenje mladih vse bolj povezano z internetom, novimi tehnologijami in uporabniškimi napravami, je tudi ozaveščanje o nevarnostih, ki jim ob tem pretijo, toliko bolj pomembno. Zato so tudi letošnje delavnice z naslovom »Z glavo na spletno zabavo« namenjene ozaveščanju šolarjev o varni uporabi spleta ter krepitvi zavedanja, kako pomembni sta previdnost in preudarnost pri uporabi interneta, pa naj bo to na računalniku ali mobilnem telefonu.

Izobraževalne delavnice bodo vodili zaposleni Intese Sanpaolo Bank, usposobljeni ambasadorji, ki bodo na prilagojen in zabaven način učencem predstavili tveganja, povezana z uporabo interneta.Enourne delavnice, ki bodo potekale v učilnicah ali prek spleta, bodo omogočale interaktivno delo učencev, ki bodo s pomočjo delovnih listov reševali kratke praktične naloge.

Na delavnice se je letos vključilo okoli 500 učencev iz 10 osnovnih šol iz različnih regij: Obalno-Kraška regija (Izola, Piran), Primorsko-Notranjska regija (Ilirska Bistrica oz. Knežak), Goriška regija (Nova Gorica), Osrednjeslovenska regija (Ljubljana), Gorenjska regija (Radovljica), Podravska regija (Slovenska Bistrica), Savinjska regija (Velenje), Koroška regija (Radlje ob Dravi in Slovenj Gradec).

Potrebujete pomoč?

Tu smo za vas.

Poiščite ustrezno kontaktno številko:

Kontaktni center Intese Sanpaolo Bank
vsak delovnik 7:00 - 18:00 in sobota 8:00 - 12:00

  • klici iz Slovenije: 080 13 18
  • klici iz tujine: 00386 5 66 61 838

Servisni center za kartično poslovanje – 24 ur

  • klici iz Slovenije: 05 66 61 256
  • klici iz tujine: 00386 5 66 61 256

Prodaja nepremičnin: 05 66 610 10

Klepet