• Na voljo ni predlogov.

Zaščitite vse, kar je pomembno vam

Načrtujte vaša zavarovanja s Trdnjavo zaščite.

Sklenitev avtomobilskega, premoženjskega ali življenjskega zavarovanja je lahko podobna sobotnemu sprehodu po mestni tržnici: izbire je veliko, cene so različne, vsak ponudnik pravi, da je njegovo najboljše itd. Skratka, obstaja toliko možnosti, da je težko vedeti, kaj vzeti in pri komu, kar lahko pri kupcu povzroči veliko zmede.

Če razmišljate o sklenitvi katerega izmed zavarovanj preverite, kako na zavarovanja oz. na zaščito vaših prihodkov, vašega premoženja, avtomobila, zdravja, potovanj in vaše družine, gledamo pri Intesi Sanpaolo Bank. Naš pogled na zavarovanja vam bo lahko v pomoč pri prepoznavanju in iskanju konkretnih rešitev za vaše potrebe.
 

Kako ugotoviti, kaj bi bilo dobro zaščititi?

Ko govorimo o zaščiti, pravzaprav govorimo o zavarovanjih, katerih glavni namen je povračilo morebitne škode, ki bi jo utrpeli sami ali škode, povzročene na vašem premoženju zaradi nepredvidenih nesrečnih dogodkov.

Za določitev ustrezne zaščite oz. zavarovanja, ki ga dejansko potrebujete, je ključen individualni pristop, ki se začne z analizo vaših potreb in zahtev. Na ta način lahko ustvarimo celovit pregled vaše osebne ali družinske slike ter zagotovimo kakovostno podporo.

Naš pristop: načrtovanje zavarovanj s Trdnjavo zaščite

V prvem koraku skupaj z vami preverimo, kakšno je vaše premoženje , kakšno je vaše finančno zdravje,  kaj vi in vaša družina radi počnete v življenju ter kaj vse ste do zdaj že naredili, da bi se dobro zaščitili.

Za ugotavljanje vaših potreb in zahtev smo v Banki razvili posebno orodje, ki smo ga poimenovali Trdnjava zaščite. Trdnjava zaščite (.pdf) nam in vam služi, da skupaj preverimo, kaj ste že zaščitili ter kaj bi bilo pomembno zaščititi, pa tega še niste storili. To bi lahko vključevalo povišanje zavarovalne vsote za primer požara ali toče na vaši zavarovalni polici za nepremičnino (hišo, stanovanje), ker so se cene gradbenih materialov in storitev v zadnjih letih krepko podražile. Morda pa želite le oblikovati sklad za nujne primere, kot je npr.: nezgoda pri vsakodnevni rekreaciji ali na letnem dopustu. Ko s sklenitvijo ustreznega zavarovanja ali njegove dopolnitve pokrijete področje, ki do zdaj še ni bilo zaščiteno, povečate trdnost vaše trdnjave zaščite.

Oblikujte optimalen nabor zavarovanj za vas z našo pomočjo

Trdnjava zaščite nam in vam pomaga pri načrtovanju zavarovanj za vas in vašo družino. Obrnite se na naše bančnike, ki so tudi licencirani zavarovalni zastopniki in preverite, katere vaše potrebe lahko pokrijete z različnimi zavarovanji. Analizirali bomo vaše potrebe in zahteve ter vam pomagali izrisati zavarovalni načrt, s katerim lahko zavarujete vse, kar je pomembno vam.

V naših poslovalnicah ste dobrodošli vsi, ne glede nato, pri kateri banki imate odprt bančni račun oz. pri kateri zavarovalnici morda že imate sklenjeno kakšno zavarovanje. 

REZERVIRAJ SESTANEK >>

 

Datum objave: 4. 3. 2024

Potrebujete pomoč?

Tu smo za vas.

Poiščite ustrezno kontaktno številko:

Kontaktni center Intese Sanpaolo Bank
vsak delovnik 7:00 - 18:00 in sobota 8:00 - 12:00

  • klici iz Slovenije: 080 13 18
  • klici iz tujine: 00386 5 66 61 838

Servisni center za kartično poslovanje – 24 ur

  • klici iz Slovenije: 05 66 61 256
  • klici iz tujine: 00386 5 66 61 256

Prodaja nepremičnin: 05 66 610 10

Klepet