Izkoristite ugodnosti!

Za nove stranke in obstoječe stranke, zaposlene v partnerskih podjetjih.

Postanite naša nova stranka in izkoristite izjemni ugodnosti: 

  • 12 mesecev brezplačne uporabe paketa Digital (sklenitev na voljo izključno prek spleta), Start ali Plus (sklenitev na voljo le v poslovalnici)* in
  • 3,3 % obrestno mero za 6-mesečni depozit**  --> preverite tudi preverite tudi ponudbo za ostale ročnosti 

Posebna ponudba za nove stranke in obstoječe stranke, zaposlene v partnerskih podjetjih

Za zaposlene v izbranih podjetjih so naše bančne storitve ugodnejše v primerjavi z redno ponudbo in zlahka dostopne. Tako novim kot obstoječim strankam ponujamo:

paket Digital

Izberite naš najugodnejši paket

Paket Digital lahko sklenete v celoti prek spleta, brez obiska poslovalnice.

Kateri so pogoji za pridobitev posebne ponudbe za partnerska podjetja?

  • Odprt transakcijski račun z rednim mesečnim dohodkom (plača ali pokojnina). 
  • Zaposlitev v podjetju, ki je partner Banke Intesa Sanpaolo d.d.Opombe:
Kot nova stranka šteje stranka, ki na dan 1. 9. 2023 pri Banki Intesa Sanpaolo d.d. ni imela odprtega transakcijskega računa.
* Akcijska ponudba velja do 31. 1. 2024 za paketa Start in Plus ter do 30. 9. 2024 za paket Digital, in sicer za nove stranke, ki odprejo transakcijski račun in sklenejo paket Digital, Start ali Plus ter prenesejo prejemanje rednega mesečnega dohodka (plača, pokojnina). Akcijska cena velja ob izpolnjevanju pogojev. Če stranka ne izpolnjuje pogojev, se nadomestilo za uporabo paketa začne zaračunavati po redni ceni, skladno s tarifo Banke Intesa Sanpaolo d.d.
Po preteku 12 mesecev se izbrani paket zaračuna skladno z vsakokrat veljavno Tarifo Banke, in sicer za paket Start 5,30 EUR, Digital 2,99 EUR in Plus 13 EUR. V primeru spremembe Tarife Banke je lahko cena paketa drugačna. Paket Digital je mogoče skleniti izključno prek spleta. Preverite pogoje za odprtje paketa Digital prek spleta.
** Posebna ponudba za sklenitev depozita velja do 31. 12. 2023 za nove stranke, ki odprejo transakcijski račun in sklenejo paket Digital, Start ali Plus ter prenesejo prejemanje rednega mesečnega dohodka (plača, pokojnina). Ponudba velja za sklenitev depozita v znesku od minimalno 300,00 EUR do maksimalno 100.000,00 EUR. Če stranka ne izpolnjuje pogojev, se obrestna mera za depozit zniža.
*** Posebna ponudba obrestnih mer za Superkombinacijo velja do 31. 12. 2023 oz. do preklica. Velja za nove oz. obstoječe stranke. Pogoj za koriščenje posebne ponudbe za nove stranke: odprtje transakcijskega računa s paketom Digital, Start ali Plus. Pogoj za koriščenje ugodnosti za obstoječe stranke: odprt transakcijski račun z rednim mesečnim dohodkom, s paketom Digital, Start ali Plus in zaposlitev v podjetju, ki je partner Banke Intesa Sanpaolo d.d.  Vplačilo v sklad je v enkratnem znesku (najmanj 3.000 EUR). Stranka lahko izbira med vzajemnimi skladi Eurizon Fund (EF), Eurizon Manager Selection Fund (EMSF) in Epsilon Fund, pri tem pa sta iz ponudbe izvzeta naslednja sklada: Eurizon Fund - Cash EUR – R, Eurizon Fund - Bond USD Short Term LTE – R. Maksimalni znesek vplačila v Super kombinacijo je 300.000 EUR.
Opozorilo vlagateljem in omejitev odgovornosti:
To je tržno sporočilo. Pred sprejemom katere koli končne naložbene odločitve preberite prospekt in dodatek k prospektu sklada, dokument s ključnimi informacijami. Ti dokumenti so z letnim in polletnim poročilom ter drugimi informacijami, dostopni na spletni strani in v poslovalnicah Banke Intesa Sanpaolo. Krovni investicijski skladi Eurizon Fund, Eurizon Manager Selection Fund in Epsilon Fund  upravlja družba za upravljanje Eurizon Capital S. A., 28, boulevard Kockelscheuer, L-1821 Luksemburg. Banka Intesa Sanpaolo d. d., je uradna pooblaščena distributerka omenjenih investicijskih skladov za območje Republike Slovenije. Banka ne jamči za donosnost vzajemnih skladov, naložba lahko vodi v finančno izgubo za kar vlagatelj sam prevzame tveganje.

Prepričale vas bodo še druge prednosti:

  • Potrebujete dodatna sredstva? Na razpolago vam je osnovni ali pogodbeni limit (ob predpostavki, da izpolnjujete pogoje za pridobitev osnovnega ali pogodbenega limita in ste kreditno sposobni).
  • Vam je pomembno, da lahko čim več bančnih storitev opravite na daljavo? Naša mobilna in spletna banka vam omogočata širok nabor naprednih funkcionalnosti!
  • Bi radi plačevali hitreje in enostavneje, kar z mobilnim telefonom? Kot prva in edina slovenska banka vam omogočamo brezstično plačevanje z brezplačno uporabo Google Pay in Apple Pay
  • Želite urejati zavarovanja in bančne storitve na enem mestu? V naših poslovalnicah lahko sklenete številna zavarovanja GENERALI zavarovalnice
  • Potrebujete bančnega strokovnjaka, s katerim boste urejali vse bančne storitve v poslovalnici ali na daljavo? Na voljo vam je vaš osebni bančni skrbnik.
posebna ponudba

Potrebujete več informacij?

Pošljite nam sporočilo in si zagotovite individualni pogovor z našim bančnim svetovalcem!

Zakaj izbrati nas?

Intesa Sanpaolo Bank je slovenska banka mednarodnega slovesa. Z razvejano mrežo poslovalnic in bankomatov po vsej državi smo vam vedno blizu.

Kot ena tehnološko naprednejših bank pa vam omogočamo, da vsakodnevne bančne opravke opravljate tudi na daljavo. S sodobnimi in priročnimi rešitvami naše spletne in mobilne banke lahko večino bančnih storitev uredite brez obiska poslovalnice.

Vsem, ki želite oplemenititi svoje prihranke, ponujamo vrhunske mednarodne vzajemne sklade Eurizon in finančno svetovanje po meri. V sodelovanju z Generali zavarovalnico pa vam v naših poslovalnicah omogočamo tudi sklenitev zavarovalniških produktov.

menjava banke

Postanite naša stranka

Zamenjava banke je hitra in preprosta, saj lahko večino stvari namesto vas uredimo mi!