Posebna ponudba za vas

Kot zaposleni v partnerskem podjetju Intese Sanpaolo Bank lahko pri nas izkoristite številne ugodnosti.
Za nove in obstoječe stranke!

Za zaposlene v izbranih podjetjih so bančne storitve ugodnejše v primerjavi z redno ponudbo in zlahka dostopne.

 

menjava banke

Postanite naša stranka

Zamenjava banke je hitra in preprosta, saj lahko večino stvari namesto vas uredimo mi!

Kakšni so pogoji za pridobitev posebne ponudbe?

  • Odprt transakcijski račun z rednim mesečnim dohodkom (plača). 
  • Zaposlitev v podjetju, ki je partner Banke Intesa Sanpaolo d.d.

Posebna ponudba velja do 30. 6. 2024 z možnostjo predčasnega preklica. Cena iz posebne ponudbe velja ob izpolnjevanju pogojev. 

posebna ponudba

Potrebujete več informacij?

Pošljite nam sporočilo in si zagotovite individualni pogovor z našim bančnim svetovalcem!
menjava banke

Aktualne ponudbePreverite tudi druge aktualne ponudbe naše banke:

Prepričale vas bodo še druge prednosti:

  • Potrebujete dodatna sredstva? Na razpolago vam je osnovni ali pogodbeni limit (ob predpostavki, da izpolnjujete pogoje za pridobitev osnovnega ali pogodbenega limita in ste kreditno sposobni).
  • Vam je pomembno, da lahko čim več bančnih storitev opravite na daljavo? Naša mobilna in spletna banka vam omogočata širok nabor naprednih funkcionalnosti!
  • Bi radi plačevali hitreje in enostavneje, kar z mobilnim telefonom? Kot prva in edina slovenska banka vam omogočamo brezstično plačevanje z brezplačno uporabo Google Pay in Apple Pay
  • Želite urejati zavarovanja in bančne storitve na enem mestu? V naših poslovalnicah lahko sklenete številna zavarovanja GENERALI zavarovalnice
  • Potrebujete bančnega strokovnjaka, s katerim boste urejali vse bančne storitve v poslovalnici ali na daljavo? Na voljo vam je vaš osebni bančni skrbnik.

Zakaj izbrati nas?

Intesa Sanpaolo Bank je slovenska banka mednarodnega slovesa. Z razvejano mrežo poslovalnic in bankomatov po vsej državi smo vam vedno blizu.

Kot ena tehnološko naprednejših bank pa vam omogočamo, da vsakodnevne bančne opravke opravljate tudi na daljavo. S sodobnimi in priročnimi rešitvami naše spletne in mobilne banke lahko večino bančnih storitev uredite brez obiska poslovalnice.

Vsem, ki želite oplemenititi svoje prihranke, ponujamo vrhunske mednarodne vzajemne sklade Eurizon in finančno svetovanje po meri. V sodelovanju z Generali zavarovalnico pa vam v naših poslovalnicah omogočamo tudi sklenitev zavarovalniških produktov.

Klepet