Vsi, ki boste varčevalni načrt sklenili do 31. oktobra 2018, boste sodelovali v nagradnem žrebanju za tablico Apple iPad 6 s priloženim pisalom.


Več o pravilih nagradne igre.pdf


PREDNOSTI VARČEVALNEGA NAČRTA

Z MAJHNIMI ZNESKI

Učinkovita oblika dolgoročnega varčevanja, že od 25 EUR mesečno naprej.

Z MESEČNIMI PRIHRANKI DO CILJA

Redna mesečna vplačila vodijo do večje prihodnje finančne varnosti.

PESTRA IN DOBRA IZBIRA

Vzajemni skladi so v razvitem svetu najpogostejša izbira plemenitenja sredstev.

BREZ NEPOTREBNIH STROŠKOV

V skladih vam je denar vedno na voljo, brez kakršnih koli stroškov.

Kaj je glavna korist mesečnega varčevanja?

Bistvena prednost mesečnega varčevanje v primerjavi z enkratnim vplačilom je tako imenovana metoda povprečnega nakupnega stroška. Z rednim mesečnim varčevanjem dosežemo, da vsak mesec redno kupujemo enote premoženja sklada, enkrat po višji in drugič po nižji vrednosti. S tem dolgoročno dosegamo ugodno povprečno nakupno vrednost enot premoženja. Z mesečnim varčevanjem se tako še dodatno zaščitimo pred tveganjem vstopa na kapitalski trg z enkratnim vplačilom v nepravem času.

Več o varčevalnem načrtu

KAJ POTREBUJETE ZA SKLENITEV VARČEVALNEGA RAČUNA?

KAKO LAHKO SKLENETE VARČEVALNI NAČRT?

Varčevalni načrt v vzajemne sklade lahko sklenete s pomočjo naših svetovalcev osebno v vseh poslovalnicah Intese Sanpaolo Bank po Sloveniji. Da bo stik z nami še enostavnejši in hitrejši, se lahko za obisk v naši poslovalnici naročite preko spletnega obrazca.


KAJ POTREBUJETE ZA SKLENITEV?

Za sklenitev varčevalnega načrta morate imeti pri Intesi Sanpaolo Bank odprt transakcijski račun. V kolikor še nimate transakcijskega računa, smo vam s Paketom dobrodošlice olajšali odločitev.

Pošljite informativno povpraševanje

KORISTNO JE PREVERITI

PREVERITE PONUDBO VZAJEMNIH SKLADOV EURIZON CAPITAL
Vzajemni skladi Eurizon Fund omogočajo naložbe z različnimi strategijami v različne svetovne trge.

Skladi Eurizon Manager Selection Fund: Izbirate lahko med skladi z mešano naložbeno strukturo EMSF 10, EMSF 20, EMSF 40, EMSF 70.

VAS ZANIMA, KOLIKO LAHKO S SVOJIMI SREDSTVI PRIVARČUJETE TER KAKO PRITI DO ŽELENEGA ZNESKA?
S pomočjo kalkulatorja preverite koliko ste oddaljeni od vašega cilja.

KAKO STA SE MLADA STARŠA LOTILA VARČEVANJA ZA SVOJA OTROKA
Mlada starša želita varčevati za študij svojega otroka in ju zanima, kdaj je najbolje pričeti z varčevanjem in kateri skladi so primerni. Na mesec bi lahko namenila 50 EUR. Zanima ju koliko bi lahko privarčevala. Preberite celotni prispevek

KAKO VARČEVANJA VPLIVAJO NA DRŽAVNE SUBVENCIJE
Veliko staršev si želi varčevati za otroka, a se hkrati boji, da bi privarčevana sredstva na bančnem računu vplivala na pridobitev državnih subvencij. Preverite na spodnjem izračunu, kako majhno vlogo imajo prihranki pri ugotavljanju upravičenosti do otroškega dodatka, državne štipendije ali znižanja plačila vrtca: http://www.intesasanpaolobank.si/za_vlagatelje

Brezplačna telefonska številka

080 13 18

ponedeljek-petek: 7.00 – 18:00
sobota: 8:00 –12:00
nedelja in prazniki zaprto (sporočilo lahko pustite na odzivniku)


Za več informacij nam pišite na e-naslov: investicijsko.svetovanje@intesasanpaolobank.si
OPOZORILO VLAGATELJEM IN OMEJITEV ODGOVORNOSTI

Krovna investicijska sklada Eurizon Fund in Eurizon Manager Selection Fund upravlja družba za upravljanje Eurizon Capital S.A., 8 Avenue de la Liberte, L-1930 Luxembourg. Banka Intesa Sanpaolo d. d., je uradna pooblaščena distributerka omenjenih investicijskih skladov za območje Republike Slovenije.

Investicijski skladi niso bančni produkt in ne prinašajo zajamčene donosnosti. Naložbe v investicijski sklad niso vključene v sistem zajamčenih vlog, ki velja za vloge v Republiki Sloveniji. Banka Intesa Sanpaolo d. d., ne jamči za donosnost naložbe v sklade. Vlagatelj z naložbo v investicijski sklad sam prevzame tveganje, da bo ob unovčitvi naložbe dobil manj, kot je v sklade investiral. Pretekla donosnost naložbe ni pokazateljica njene donosnosti v prihodnje.

Tekoči podatki o gibanju vrednosti točke posameznega sklada so dnevno objavljeni v časniku Dnevnik, spletnem mestu www.denarnisupermarket.com in na spletnem mestu www.intesasanpaolobank.si. Prospekt investicijskega sklada, zadnje objavljeno letno in polletno poročilo (v angleškem jeziku) ter dodatek k prospektu in dokument s ključnimi podatki za vlagatelje (v slovenskem jeziku) so brezplačno dostopni na spletnem mestu in v poslovalnicah Intese Sanpaolo Bank.

Vstopna provizija za Eurizon Fund sklade je odvisna od posameznega podsklada in znaša do največ 2 % vplačanega zneska. Izstopne provizije ni. Upravljavska provizija na letnem nivoju znaša največ 1,8 %.

Vstopna provizija za Eurizon Manager Selection Fund sklade je odvisna od posameznega podsklada in znaša do največ 1,5 % vplačanega zneska. Izstopne provizije ni. Upravljavska provizija na letnem nivoju znaša največ 1,6 %.

Banka Intesa Sanpaolo d. d., Pristaniška ulica 14, 6502 Koper, Slovenija, matična številka: 5092221000, ID za DDV: SI98026305, registrski organ: Okrožno sodišče v Kopru, osnovni kapital: 22,173.218,16 EUR, BIC: BAKOSI2X, poravnalni račun: SI56 0100 0000 1000 153.* Trajni nalog: plačilna storitev, s katero sredstva z vašega računa v vnaprej določenem znesku prenašate na drugi račun, npr. na račun otroka, varčevanje ali kredit. Več preberite v dokumentu: Ključne informacije o trajnem nalogu.pdf