Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Nadaljuj

•••

BLIŽNJICE

Zapri

Kako že pravi tisti pregovor: "Bolje pozno kot nikoli", kajne?

Tako rečemo pri mnogo rečeh v življenju, toda prav varčevanje je eno tistih področij, kjer je dobro začeti čimprej. Večina ljudi hrani denar na svojem računu ali v obliki depozita, kar pa nista najboljša izbira za vaš denar. Zaradi inflacije realna vrednost vrednost vašega denarja v resnici pada, zaradi ničelnih obrestnih mer pa je tudi depozitno varčevanje postalo neprivlačno.

Z varčevalnim načrtom v vzajemne sklade lahko učinkovito varčujete že z majhnimi zneski, obenem pa z mesečnimi vplačili izkoriščate tudi učinek dobrega povprečja, s katerim lahko na dolgi rok dosegate potencialno višje donose.

ŽELIM SE NAROČITI NA SESTANEK

Prednosti varčevalnega načrta

Mesečna vplačila že od 25 EUR naprej.

Vplačana sredstva niso vezana in so vam vedno na voljo.

Velika razpršenost naložb zmanjšuje naložbeno tveganje.

Varčevanje lahko sklenete tudi prek Banke IN.

Prihranek pri stroških

Najnižji mesečni znesek vplačila 25 €
Način plačevanja Vplačila se izvedejo avtomatsko, brez stroškov
Vstopni stroški Ni stroškov*
Izstopni stroški Ni stroškov


*Velja za vplačila v vse sklade Eurizon, razen za sklad EF Strategia Flessibile -RL, do 31.1.2020.

Uresničite svoje cilje že za 25 EUR na mesec

 

Investicijski kalkulator

Zastavite si realne finančne cilje z uporabo našega kalkulatorja za vlagatelje, s katerim lahko izračunate:

  • kakšne donose bi lahko dosegli z investicijo določenega zneska v izbran vzajemni sklad,
  • koliko sredstev bi morali vložiti, da bi ob predvidenem donosu dosegli svoj finančni cilj.

INVESTICIJSKI KALKULATOR

Opozorilo vlagateljem in omejitev odgovornosti

Krovna investicijska sklada Eurizon Fund in Eurizon Manager Selection Fund upravlja družba za upravljanje Eurizon Capital S.A., 8 Avenue de la Liberte, L-1930 Luxembourg. Banka Intesa Sanpaolo d.d., je uradna pooblaščena distributerka omenjenih investicijskih skladov za območje Republike Slovenije.

Investicijski skladi niso bančni produkt in ne prinašajo zajamčene donosnosti. Naložbe v investicijski  sklad niso vključene v sistem zajamčenih vlog, ki velja za vloge v Republiki Sloveniji. Banka Intesa Sanpaolo d.d., ne jamči za donosnost naložbe v sklade. Vlagatelj  z naložbo v investicijski  sklad sam prevzame  tveganje, da bo ob unovčitvi naložbe dobil manj, kot  je v sklade investiral.  Pretekla donosnost naložbe ni pokazateljica njene donosnosti v prihodnje.  Iz izračuna pretekle donosnosti naložbe so izvzeti vstopni  in izstopni  stroški vlagateljev, ki zmanjšujejo prikazano donosnost naložbe.

Tekoči podatki o gibanju vrednosti točke posameznega sklada so dnevno objavljeni v časniku Dnevnik, Delo in Finance, spletnem portalu www.denarnisupermarket.com in na spletni strani Banke Intesa Sanpaolo d.d., na spletnem naslovu www.intesasanpaolobank.si. Prospekt investicijskega sklada, zadnje objavljeno letno in polletno poročilo (v angleškem jeziku) ter dodatek k prospektu in dokument s ključnimi podatki za vlagatelje (v slovenskem jeziku) so brezplačno dostopni na spletni strani in v poslovalnicah Banke Intesa Sanpaolo d.d..

Vstopna provizija za Eurizon Fund sklade je odvisna od posameznega podsklada in znaša do največ 2,0 % vplačanega zneska. Izstopne provizije ni. Upravljavska provizija na letnem nivoju znaša največ 1,8 %.

Vstopna provizija za Eurizon Manager Selection Fund sklade je odvisna od posameznega podsklada in znaša do največ 1,5 % vplačanega zneska. Izstopne provizije ni. Upravljavska provizija na letnem nivoju znaša največ 1,6 %.