Ponudba za zaposlene v Skupini Telekom Slovenije

Zelo ugoden bančni paket Digital in dodatna ugodnost pri najemu stanovanjskega kredita

Paket Digital vključuje storitve, ki se najpogosteje uporabljajo:


Redna cena paketa Digital je 2,99 EUR/mesec. Če paket sklenete do 31. 8. 2021, ga boste prvih 12 mesecev uporabljali brezplačno!

Paket je namenjen novim strankam in ga je mogoče skleniti le prek spleta.

* Transakcijski račun je namenjen aktivni uporabi (prejemanju prilivov, izvrševanju plačilnih transakcij in drugim namenom, povezanim z opravljanjem bančnih storitev) ter ne zgolj hrambi denarja.

** Za sklenitev osnovnega limita je potreben obisk poslovalnice. Višino limita se določi glede na kreditno sposobnost in izpolnjevanje pogojev posameznika.

stanovanjski kredit

Dodatna ugodnost


Potrebujete stanovanjski kredit za nakup, gradnjo ali prenovo nepremičnine oz. želite poplačati obstoječi kredit pri drugi banki? Ob sklenitvi izbranega bančnega paketa prejmete dodatno ugodnost: sklenitev stanovanjskega kredita brez stroškov odobritve.

Preverite odlično ponudbo in naredite informativni izračun

Pogoji za odprtje računa in sklenitev paketa Digital:

 • državljanstvo Republike Slovenije,
 • stalni naslov v Republiki Sloveniji,
 • slovensko davčno rezidentstvo,
 • minimalna starost 18 let, 
 • predložitev dokumentacije, ki omogoča identifikacijo uporabnika na podlagi predpisov, vključno z določbami predpisov s področja preprečevanja pranja denarja in financiranja terorizma oz. predložite uradni in veljavni osebni dokument, ki je opremljen z biometrično fotografijo,
 • prenos rednega mesečnega dohodka na transakcijski račun odprt pri Intesi Sanpaolo Bank,
 • imate odprt transakcijski račun pri drugi slovenski banki, s katerega boste izvršili prvo nakazilo (skladno s 26. in 27. členom ZPPDFF-1). Podatke za nakazilo boste pridobiil v procesu odpiranja računa prek spleta. Znesek nakazila je poljuben in ne sme biti višji od 15.000,00 EUR.
 • Ponudba je namenjena nekomitentom, ki so zaposleni v Skupini Telekom Slovenije (Telekom Slovenije d.d., GVO d.o.o., Soline d.o.o., Avtenta d.o.o., TS Media d.o.o., TS Inpo d.o.o.).

Če imate pomemben položaj v institucijah javnega sektorja, velikih podjetjih, podjetjih ali drugih subjektih, ki upravljajo z javnimi sredstvi ali jih redno črpajo ali če ste politično izpostavljena oseba, morate za odprtje paketa oz. transakcijskega računa obiskati poslovalnico.

Akcija velja do 31. 8. 2021.

Pogoji za sklenitev stanovanjskega kredita brez stroškov odobritve:

 • državljanstvo Republike Slovenije,
 • stalni naslov v Republiki Sloveniji,
 • slovensko davčno rezidentstvo,
 • minimalna starost 18 let, 
 • odprtje transakcijskega računa pri Intesi Sanpaolo Bank prek spleta v sklopu paketa Digital ali v poslovalnici v sklopu paketa Start ali Plus,
 • prenos rednega mesečnega dohodka na transakcijski račun, odprt pri Intesi Sanpaolo Bank.
 • Ponudba je namenjena nekomitentom, ki so zaposleni v Skupini Telekom Slovenije (Telekom Slovenije d.d., GVO d.o.o., Soline d.o.o., Avtenta d.o.o., TS Media d.o.o., TS Inpo d.o.o.).

Za sklenitev stanovanjskega kredita je potreben obisk poslovalnice.

Akcija velja do 31. 8. 2021.

Spoznajte nas!


Smo Intesa Sanpaolo Bank, slovenska banka mednarodnega slovesa. Z razvejano mrežo poslovalnic in bankomatov po vsej državi smo vam vedno blizu. Do naših naprednih storitev pa lahko kadar koli dostopate tudi od doma. S sodobnimi in priročnimi rešitvami naše nove spletne in mobilne banke lahko svoje bančne opravke urejate hitreje, enostavneje in v koraku s časom.
Vsem, ki želite oplemenititi svoje prihranke, ponujamo vrhunske mednarodne vzajemne sklade Eurizon in finančno svetovanje po meri.

Izberite naš najugodnejši paket

Sklenite paket Digital in 12 mesecev brezplačno uporabljajte izbrane bančne storitve.
Skleni paket
ponudba za podjetja

Potrebujete več informacij?

Pokličite nas na brezplačno telefonsko številko 080 13 18 ali nam pišite na info@intesasanpaolobank.si oz. prek spletnega obrazca.

Omejitve pri poslovanju z osebnim transakcijskim računom, odprtim prek spleta

Poslovanje na osebnem transakcijskem računu, odprtim prek spleta, je omejeno do vključno zneska 15.000 EUR. Če na osebni transakcijski račun, odprt prek spleta, prejmete ali izvršite plačilno transakcijo, višjo od 15.000 EUR oz. je skupni dnevni znesek izvršenih ali prejetih plačilnih transakcij višji od 15.000 EUR, bo banka izvršitev posameznega plačilnega naloga ali plačilnih transakcij zavrnila. Če želite z osebnim transakcijskim računom, odprtim prek spleta, poslovati brez omejitev, se morate oglasiti v poslovalnici banke in opraviti identifikacijo oz. poglobljen pregled, skladno z veljavnimi predpisi o preprečevanju pranja denarja in financiranja terorizma.

Da bi vam omogočili boljšo uporabniško izkušnjo, na spletnih straneh Intese Sanpaolo Bank uporabljamo piškotke. Njihove nastavitve lahko urejate s klikom na "Uredi nastavitve". Za podrobnejše informacije pa obiščite spletno stran Politika piškotkov.