• Na voljo ni predlogov.

Prenova poslovalnic

V Intesi Sanpaolo Bank želimo poslovalnicam dati novo vlogo. Zato njihova prenova ni le prostorska, pač pa spreminjamo tudi sam koncept poslovanja.

Prenova poslovalnic

Nova vloga poslovalnic

Večina strank poslovalnico obišče le še nekajkrat letno, navadno za strokoven in poglobljen posvet o zahtevnejših finančnih vprašanjih kot je najem stanovanjskega kredita, odločitev za vlaganje v vzajemne sklade ipd. Temu primerno morajo biti organizirane in zasnovane tudi poslovalnice, da zagotavljajo prijetno in sproščeno vzdušje, ki je potrebno za odprt odnos in bolj poglobljen pogovor s strankami.

digitalizirana poslovalnica

Spremenjen koncept poslovanja

Prva sprememba, ki jo boste, poleg sodobnih, svetlih prostorov opazili, je sprejem s strani asistenta poslovalnice. Ta bo takoj pristopil do vas in preveril namen vašega obiska. Hitre, rutinske storitve boste lahko uredili kar z njim. Stranke pri opravljanju tovrstnih storitev spodbujamo tudi k samostojni uporabi digitalnih kanalov (spletno in mobilno bančništvo ter bančni avtomat). Tistim, ki jim tovrstni način poslovanja z banko še ni blizu, omogočamo spoznavanje z njim ob pomoči bančnega osebja.

prenovljena poslovalnica

Poslovalnica kot prostor za druženje

Nov koncept poslovalnic nam omogoča še večjo osredotočenost na stranke in njihove potrebe. Poslovalnica postaja prostor za srečevanje, druženje, poslovanje in sprostitev. Stranka lahko tako ob čakanju na svetovalca popije kavo in prelista zanimivo knjigo, vedno pa ji je na voljo nekdo, ki jo usmeri ali ponudi pomoč.

Koncept želimo v prihodnje še nadgraditi, in sicer vam bomo v naših poslovalnicah ponudili različne vsebine in dogodke.

druzenje v poslovalnici
Potrebujete pomoč?

Tu smo za vas.

Poiščite ustrezno kontaktno številko:

Kontaktni center Intese Sanpaolo Bank
vsak delovnik 7:00 - 18:00 in sobota 8:00 - 12:00

  • klici iz Slovenije: 080 13 18
  • klici iz tujine: 00386 5 66 61 838

Servisni center za kartično poslovanje – 24 ur

  • klici iz Slovenije: 05 66 61 256
  • klici iz tujine: 00386 5 66 61 256

Prodaja nepremičnin: 05 66 610 10

Da bi vam omogočili boljšo uporabniško izkušnjo, na spletnih straneh Intese Sanpaolo Bank uporabljamo piškotke. Njihove nastavitve lahko urejate s klikom na "Uredi nastavitve". Za podrobnejše informacije pa obiščite spletno stran Politika piškotkov.