• Na voljo ni predlogov.

Podoba, ki vas spremlja na vsakem koraku

V celostni podobi Intese Sanpaolo Bank se zrcali svetovljanstvo bančne skupine Intesa Sanpaolo.

Celostna podoba

O imenu in korporativnem označevanju

Ime Intesa Sanpaolo Bank je nastalo iz mednarodno uveljavljenega imena bančne skupine Intesa Sanpaolo, ki je na slovenskem trgu prisotna že skoraj 20 let. Prvih 5 let je banka delovala kot članica skupine Sanpaolo IMI, ki se je v letu 2007 združila z Banco Intesa v Skupino Intesa Sanpaolo.

Mednarodno ime za nekdaj regionalno banko je svojevrsten dokaz, da je vez med matično banko Intesa Sanpaolo, ki domuje v Italiji, in hčerinsko banko Intesa Sanpaolo Bank s slovenskimi koreninami, uspešno prestala preizkus časa.

Multikulturni ekipni duh hčerinskih bank iz širše Evrope in trajna zaveza z matično banko iz Italije se danes izražata tako v storitvenem modelu in naprednih rešitvah za stranke, kot tudi vidnejšem udejstvovanju znotraj finančne in širše gospodarske stroke.

Zastave pred sedežem banke v Kopru

Mednarodne vode skupine Intesa Sanpaolo

Intesa Sanpaolo je ena od vodilnih bančnih skupin v evro območju in vodilna v Italiji na vseh poslovnih področjih (poslovanje s prebivalstvom in gospodarskimi družbami ter upravljanje s premoženjem).

Skupina s svojimi storitvami dosega 19 milijonov strank, in sicer prek svoje mreže z več kot 4.000 poslovalnicami.
Skupina Intesa Sanpaolo je prav tako prisotna v Srednji in Vzhodni Evropi, na Bližnjem Vzhodu in v Severni Afriki, kjer ima približno 1.150 poslovalnic in 7,7 milijonov strank.

Poleg tega se mednarodna mreža za podporo korporativnim strankam širi čez 25 držav, zlasti na predelih Bližnjega Vzhoda in Severne Afrike ter na področjih, kjer so italijanska podjetja najbolj dejavna, na primer v ZDA, Braziliji, Rusiji, Indiji in na Kitajskem.

Označitev poslovalnice

Logotip Intese Sanpaolo Bank

Potrebujete pomoč?

Tu smo za vas.

Poiščite ustrezno kontaktno številko:

Kontaktni center Intese Sanpaolo Bank
vsak delovnik 7:00 - 18:00 in sobota 8:00 - 12:00

  • klici iz Slovenije: 080 13 18
  • klici iz tujine: 00386 5 66 61 838

Servisni center za kartično poslovanje – 24 ur

  • klici iz Slovenije: 05 66 61 256
  • klici iz tujine: 00386 5 66 61 256

Prodaja nepremičnin: 05 66 610 10

Da bi vam omogočili boljšo uporabniško izkušnjo, na spletnih straneh Intese Sanpaolo Bank uporabljamo piškotke. Njihove nastavitve lahko urejate s klikom na "Uredi nastavitve". Za podrobnejše informacije pa obiščite spletno stran Politika piškotkov.