• Na voljo ni predlogov.

Vaš glas seže do nas!

Cenimo in upoštevamo vaše mnenje.

Merjenje zadovoljstva strank

V Intesi Sanpaolo Bank cenimo vaše mnenje in vam z veseljem prisluhnemo. Že vrsto let izvajamo številne aktivnosti pod sloganom Posluh 100 %, ki so namenjene boljšemu poznavanju vaših potreb in pričakovanj ter spremljanju vašega zadovoljstva z našimi storitvami.

Vašo kritiko ali spodbudo skušamo vedno koristno usmeriti v nekaj dobrega. Prav zato smo naredili še en korak naprej in uvedli program pridobivanja takojšnje povratne informacije (t. i. instant feedback).

Z novim načinom merjenja zadovoljstva se vam želimo še bolj približati in vam olajšali pot do oddaje ocene o izkušnji z našim poslovanjem.


Kako lahko podate vašo oceno?

Pridobivanje povratnih informacij s strani naših strank smo v začetni fazi vezali na uporabo določenih kanalov (npr. obisk poslovalnice, uporabo mobilne ali spletne banke) in izbrane storitve. Nabor bomo postopoma širili.

Ko prejmete naše elektronsko sporočilo s povabilom, da na spletni povezavi podate oceno glede konkretnega produkta ali storitve, vas vabimo, da to storite in zraven pripišete še vaš komentar. Postopek je izjemno preprost, saj pri ocenjevanju izbirate med splošno poznanimi ikonami - »smeški«.

Sporočilo s povabilom vam bomo lahko poslali le, če imamo vaše soglasje. Če ga še niste oddali, lahko to kadar koli uredite v spletni banki ali poslovalnici.

Vaša mnenja pa nam lahko – neodvisno od tega - vedno sporočite tudi na naš e-mail
info@intesasanpaolobank.si, brezplačno številko 080 13 18 ali vaš predlog zaupate bančnemu uslužbencu. Z veseljem vam bomo prisluhnili in skušali poiskati ustrezno rešitev.

Potrebujete pomoč?

Tu smo za vas.

Poiščite ustrezno kontaktno številko:

Kontaktni center Intese Sanpaolo Bank
vsak delovnik 7:00 - 18:00 in sobota 8:00 - 12:00

  • klici iz Slovenije: 080 13 18
  • klici iz tujine: 00386 5 66 61 838

Servisni center za kartično poslovanje – 24 ur

  • klici iz Slovenije: 05 66 61 256
  • klici iz tujine: 00386 5 66 61 256

Prodaja nepremičnin: 05 66 610 10

Da bi vam omogočili boljšo uporabniško izkušnjo, na spletnih straneh Intese Sanpaolo Bank uporabljamo piškotke. Njihove nastavitve lahko urejate s klikom na "Uredi nastavitve". Za podrobnejše informacije pa obiščite spletno stran Politika piškotkov.