• Na voljo ni predlogov.

Z razvojem novih rešitev spletnega in mobilnega bančništva smo se v Intesi Sanpaolo Bank še bolj približali strankam in bili z njimi v stiku tudi takrat, ko je bil svet "zaprt". Digitalne inovacije so del genetskega zapisa naše banke in zavedamo se, da bo napredek družbe tudi v prihodnje temeljil na iznajdbah novih tehnologij.

Pomembno je, da jih predvsem mlade generacije čim prej usvojijo, razumejo, učinkovito uporabljajo za ustvarjanje nove vrednosti, vendar tudi odgovorno uporabljajo, zato v Intesi Sanpaolo Bank podpiramo aktivnosti, ki to spodbujajo.

V Sloveniji tovrstne dejavnosti izvaja Zavod Varni internet, ki ga bomo v Intesi Sanpaolo Bank letos finančno podprli tudi z denarjem, običajno namenjenim poslovnim darilom.

opis projekta


Šolanje ter družabno življenje otrok in mladostnikov se je letos skoraj v celoti preselilo v digitalni svet.

Z dobro usvojenimi veščinami se lahko uspešno vključujejo v digitalni ekosistem, ki bo zaradi hitrega razvoja tudi v prihodnje zahteval vse več znanj in spretnosti.

 

 

Izobraževalni Zavod Varni internet

Zavod Varni internet uči za svetlo digitalno prihodnost. Z različnimi izobraževalnimi programi skuša povečati zavedanje o pomenu varne, osveščene in predvsem učinkovite uporabe spleta ter otroke in mlade vzgojiti v vešče uporabnike digitalnih orodij, s katerimi bodo lahko svoje ideje pretvarjali v realnost in tako ustvarjali nove priložnosti.

Uspešno sodelujejo z več kot 130 osnovnimi in srednjimi šolami po vsej Sloveniji ter drugimi javnimi zavodi in podjetji in so tako s svojimi aktivnostmi dosegli že več kot 55 tisoč slušateljev.   

 

 

Potrebujete pomoč?

Tu smo za vas.

Poiščite ustrezno kontaktno številko:

Kontaktni center Intese Sanpaolo Bank
vsak delovnik 7:00 - 18:00 in sobota 8:00 - 12:00

  • klici iz Slovenije: 080 13 18
  • klici iz tujine: 00386 5 66 61 838

Servisni center za kartično poslovanje – 24 ur

  • klici iz Slovenije: 05 66 61 256
  • klici iz tujine: 00386 5 66 61 256

Prodaja nepremičnin: 05 66 610 10

Da bi vam omogočili boljšo uporabniško izkušnjo, na spletnih straneh Intese Sanpaolo Bank uporabljamo piškotke. Njihove nastavitve lahko urejate s klikom na "Uredi nastavitve". Za podrobnejše informacije pa obiščite spletno stran Politika piškotkov.