Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Nadaljuj

•••

BLIŽNJICE

Zapri

Zaposleni

Zaposleni so ključni dejavnik našega uspeha. Znanje in razvoj sta temelja uresničevanja naše vizije in sta skupna vsem našim zaposlenim. Zavedamo se, da lahko le s širokim naborom znanj omogočamo napredne in h komitentu usmerjene storitve in produkte, zato zaposlene spodbujamo k izobraževanju in širjenju znanj

Zagotavljamo jim vzpodbudno delovno okolje z možnostjo osebnega razvoja.

Ravnanje s kadrovskimi viri

V prepričanju, da ne more biti zadovoljnih strank brez zadovoljnih zaposlenih, so za nas pomembni vsi zaposleni in je tudi skrb za razvoj najprej usmerjena v vse zaposlene. Pri tem nas podpira tudi bančna skupina Intesa Sanpaolo, kateri pripadamo.

Poleg merjenja notranjega organizacijskega vzdušja in rednega izobraževanja zaposlenih se veliko posvečamo tudi razvoju mladih perspektivnih kadrov, ki ga izvajamo v banki kot kontinuiran proces. Cilj projekta je pravočasno odkrivanje, razvoj in zadržanje dobrih kadrov v banki. 

 

Aktualni razpisi za delovna mesta 

Regijski vodja za področje poslovanja z občani in malim gospodarstvom (v Ljubljani)

Ste izkušeni vodja s poznavanjem bančne oz. finančne panoge? Prijavite se!

Finančni analitik kreditnih podatkov (študentsko delo v Ljubljani)

K sodelovanju vabimo študente z analitičnimi sposobnostmi ter znanjem in izkušnjami na področju analize podatkov, bančnega poslovanja in financ.