Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Nadaljuj

•••

BLIŽNJICE

Zapri

Super kombinacija

 

Glavne prednosti

  • Ohranjate visoko stopnjo varnosti, ki jo ponuja depozit, obenem pa imate možnost dosegati višje donose v vzajemnih skladih.
  • Za depozit vam ponujamo zelo ugodno obrestno mero.
  • Izbirate lahko med priznanimi vzajemnimi skladi Eurizon.

Osnovne lastnosti

  • Najnižji skupni znesek za enkratna vplačila je 5.000 EUR oziroma 24.000 EUR za mesečna vplačila.
  • Razmerje vplačila med depozitom in vzajemnim skladom znaša 50:50.
  • Skladi se razlikujejo glede na pričakovano donosnost in stopnjo tveganja, zato lahko med njimi vsak najde najbolj ustreznega.
  • Super kombinacijo lahko sklenete v vseh poslovalnicah Intese Sanpaolo Bank.

Razpršitev naložb.

Ugodna obrestna mera za depozit.

Mednarodno priznani vzajemni skladi.

Brez stroškov vstopne provizije.

Več o ponudbi

1. Vezava depozita 6 mesecev + mesečna vplačila v sklade*
Letna obrestna mera na depozit za obdobje 6 mesecev  1,50%
Vstopna provizija za sklade brez stroškov
Razmerje med vložkom v sklad in depozitom 50:50
Znesek v višini minimalno 24.000 EUR stranka razdeli med depozit z vezavo 6 mesecev in 6 mesečnimi vplačili v vzajemne sklade.*

 

2. Vezava depozita 12 mesecev + mesečna vplačila v sklade*
Letna obrestna mera na depozit za obdobje 12 mesecev 1,20 %
Vstopna provizija za sklade brez stroškov
Razmerje med vložkom v sklad in depozitom 50:50
Znesek v višini minimalno 24.000 EUR stranka razdeli med depozit z vezavo 12 mesecev in 12 mesečnimi vplačili v vzajemne sklade.*

 *Iz ponudbe so izvzeti naslednji skladi Eurizon Fund (EF): EF Cash EUR-R, EF Bond USD Short Term LTE-R, EF Bond EUR Short Term LTE-R, EF Bond EUR Medium Term LTE-R, EF Bond EUR Long Term LTE-R, EF Bond Flexible-R, EF Absolute Prudente-R, EF Azioni Strategia Flessibile -RL, EF Bond High Yield -R, EF Bond Corporate EUR-R.

3. Vezava depozita 6 mesecev + enkratna vplačila v sklade**
Letna obrestna mera na depozit za obdobje 6 mesecev 1,50 %
Vstopna provizija za sklade** brez stroškov
Razmerje med vložkom v sklad in depozitom 50:50
Znesek v višini minimalno 5.000 EUR  stranka razdeli med depozit z vezavo 6 mesecev in enkratnim vplačilom v vzajemne sklade**.
 
4. Vezava depozita 12 mesecev + enkratna vplačila v sklade**
Letna obrestna mera na depozit za obdobje 12 mesecev 1,20 %
Vstopna provizija za sklade brez stroškov
Razmerje med vložkom v sklad in depozitom 50:50
Znesek v višini minimalno 5.000 EUR  stranka razdeli med depozit z vezavo 12 mesecev in enkratnim vplačilom v vzajemne sklade**.

**Iz ponudbe je izzvet sklad EF Azioni Strategia Flessibile RL.

Najvišji možni znesek za vplačilo v Super kombinacijo je 200.000 EUR.

Ponudba velja od 1.9.2019 do 30.10.2019.

Opozorila vlagateljem in omejitev odgovornosti

Krovna investicijska sklada Eurizon Fund in Eurizon Manager Selection Fund upravlja družba za upravljanje Eurizon Capital S.A., 8 Avenue de la Liberte, L-1930 Luxembourg.

Banka Intesa Sanpaolo d.d. je uradni pooblaščeni distributer omenjenih investicijskih skladov za območje Republike Slovenije.

Investicijski skladi niso bančni produkt in ne prinašajo zajamčene donosnosti. Naložbe v investicijski sklad niso vključene v sistem zajamčenih vlog, ki velja za območje Republike Slovenije.

Banka Intesa Sanpaolo d.d. ne jamči za donosnost naložbe v sklade. 

Vlagatelj z naložbo v investicijski sklad sam prevzame tveganje, da bo ob unovčitvi naložbe dobil manj, kot pa je v sklade investiral. 

Tekoči podatki o gibanju vrednosti točke posameznega sklada so dnevno objavljeni v časnikih Delo, Dnevnik in Finance, na spletnem portalu www.denarnisupermarket.com ter na spletni strani Intese Sanpaolo Bank na naslovu www.intesasanpaolobank.si. 

Prospekt investicijskega sklada, Statut investicijskega sklada, dodatek k prospektu za vlagatelje v Republiki Sloveniji ter zadnje objavljeno letno in polletno poročilo so brezplačno dostopni na spletnih straneh in v poslovalnicah Intese Sanpaolo Bank.

Pretekla donosnost naložbe ni pokazatelj njene donosnosti v prihodnje. Iz izračuna pretekle donosnosti naložbe so izvzeti vstopni in izstopni stroški vlagateljev, ki zmanjšujejo prikazano donosnost naložbe. 

Vstopna provizija za Eurizon Fund sklade je odvisna od posameznega podsklada in znaša do največ 1,5% vplačanega zneska. Izstopne provizije ni. Upravljavska provizija na letnem nivoju znaša največ 1,8 %.

Vstopna provizija za Eurizon Manager Selection Fund sklade je odvisna od posameznega podsklada in znaša do največ 1,5% vplačanega zneska. Izstopne provizije ni. Upravljavska provizija na letnem nivoju znaša največ 1,6 %.

Prospekt investicijskega sklada, Statut investicijskega sklada, dodatek k prospektu za vlagatelje v Republiki Sloveniji ter zadnje objavljeno letno in polletno poročilo so brezplačno dostopni na spletni strani in v poslovalnicah Intese Sanpaolo Bank.