Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Nadaljuj

•••

BLIŽNJICE

Zapri

Partnerstva

Razvijamo dolgoročne in trajnejše partnerske odnose s kreditnimi posredniki v okviru lastne posredniške mreže in tudi z nepremičninskimi agencijami, in na ta način stremimo k izboljšanju kakovosti svojih storitev in prilagoditev le-teh željam in potrebam obstoječih in potencialno novih komitentov.
Skupaj s kreditnimi posredniki stremimo k izboljšanju kakovosti svojih storitev in prilagoditvi le-teh željam in potrebam svojih komitentov. Tega razvijamo tudi z nepremičninskimi agencijami, s katerimi vstopamo v skupne poslovne projekte, saj so njihovi komitenti potencialno tudi naši.

Kreditni posredniki

Skupaj s kreditnimi posredniki stremimo k izboljšanju kakovosti svojih storitev in prilagoditvi le-teh željam in potrebam svojih komitentov.   

Nepremičninske agencije

Partnerski odnos razvijamo tudi z nepremicninskimi agencijami, s katerimi vstopamo v skupne poslovne projekte, saj so njihovi komitenti potencialno tudi naši.

Točka VEM DATA

V okviru poslovanja aktivno spodbuja razvoj podjetništva po metodi "vse na enem mestu".