Piškotki
Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Vprašajte strokovnjaka

Ime:
 
Priimek:
 
E-naslov:
   
Telefon:
Zadeva:
 
Dopolnite naročilo z vašim komentarjem (npr. že poslujem z Inteso Sanpaolo Bank):
 
Prejeti želim potrdilo o oddanem povpraševanju na e-naslov:
   

KONTAKT

Ime:
 
Priimek:
 
E-naslov:
 
Telefon:

 
Vam najbližja poslovalnica:
Vaš komentar:
 
Prejeti želim potrdilo o posredovanem sporočilu na e-naslov:
   

Naročite svetovalcaIme:
 
Priimek:
 
E-naslov:
   
Telefon:
Željeni datum klica:
Željena ura klica:
Namen svetovanja:
 
Prejeti želim potrdilo o oddanem povpraševanju na e-naslov:
   

NAROČANJE NA E-NOVICE

E-naslov:
 
 
Vrsta novic:  

Želim se:


Pravno obvestilo

Pri uporabi podatkov in informacij na spletnem mestu Intese Sanpaolo Bank je dobro vedeti nekaj dejstev o pravicah intelektualne lastnine in omejitvi odgovornosti. 

Pojem »spletno mesto« zajema vse spletne strani na naslovu www.intesasanpaolobank.si. 

Seznanite se z avtorskimi pravicami in z določenimi omejitvami pri uporabi podatkov in informacij, ki jih najdete na našem spletnem mestu.

Intesa Sanpaolo Bank - pravno obvestilo
 

Pravice intelektualne lastnine

Imetnik avtorskih pravic na vseh avtorskih delih, ki so na kakršen koli način vključena v spletno mesto, je Intesa Sanpaolo Bank. Vse avtorske pravice so pridržane.

Uporabnik lahko uporablja vsebine na spletnem mestu izključno za svojo osebno, to je nekomercialno uporabo. Vsaka druga oblika uporabe vsebin (kot je npr. kopiranje, reproduciranje, distribuiranje in podobno) v komercialne namene je prepovedana.
 


Omejitev odgovornosti

Vsi podatki in informacije, ki so objavljeni na spletnem mestu Intese Sanpaolo Bank, so informativne narave in jih je pred sklenitvijo pogodbenega razmerja treba preveriti pri naših bančnih delavcih.

Banka ne prevzema odgovornosti za napake v vsebini ter pravilnosti in točnosti objavljenih podatkov in informacij, do katerih lahko pride zaradi časovne neusklajenosti, napak pri vnosu ali drugih nepredvidljivih vzrokov.

Banka si pridržuje pravico, da kadar koli spremeni, doda ali odstrani vsebino, objavljeno na spletnem mestu, delno ali v celoti, brez predhodnega opozorila.