Piškotki
Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Vprašajte strokovnjaka

Ime:
 
Priimek:
 
E-naslov:
   
Telefon:
Zadeva:
 
Dopolnite naročilo z vašim komentarjem (npr. že poslujem z Inteso Sanpaolo Bank):
 
Prejeti želim potrdilo o oddanem povpraševanju na e-naslov:
   

KONTAKT

Ime:
 
Priimek:
 
E-naslov:
 
Telefon:

 
Vam najbližja poslovalnica:
Vaš komentar:
 
Prejeti želim potrdilo o posredovanem sporočilu na e-naslov:
   

Naročite svetovalca



Ime:
 
Priimek:
 
E-naslov:
   
Telefon:
Željeni datum klica:
Željena ura klica:
Namen svetovanja:
 
Prejeti želim potrdilo o oddanem povpraševanju na e-naslov:
   

American Express bo prenehala z izdajo kartic v Sloveniji


Koper, 13. junij 2018
 
Zaradi zakonskih sprememb v okviru Evropske Unije, se bo licenčna pogodba med družbo American Express in Inteso Sanpaolo Bank prekinila ob koncu tega leta. To pomeni, da z 31. decembrom 2018 bodo prenehale veljati vse kartice American Express, izdane s strani banke.
 
Intesa Sanpaolo Bank je svoje stranke in imetnike kartic že obvestila, da bodo z 31. decembrom 2018 nepreklicno prenehale veljati vse kartice American Express, ki so izdane s strani banke. S prvim dnem v naslednjem letu tako ne bo več mogoče opravljati nakupov in dvigov s kartico American Express.
 
Za obstoječe kartice American Express, ki so bili izdane s strani Intese Sanpaolo Bank in katere veljavnost preneha 1. avgusta 2018 ali kasneje, s 1. avgustom 2018 ne bo mogoče več obnoviti. Po tem datumu prav tako ne bo možna izdaja nadomestnih kartic za izgubljene, uničene, ukradene oziroma iz katerega koli razloga preklicane kartice.
 
Intesa Sanpaolo Bank svojim imetnikom kartic American Express že ponuja ustrezno zamenjavo v okviru svojih produktov in storitev.