Piškotki
Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Vprašajte strokovnjaka

Ime:
 
Priimek:
 
E-naslov:
   
Telefon:
Zadeva:
 
Dopolnite naročilo z vašim komentarjem (npr. že poslujem z Inteso Sanpaolo Bank):
 
Prejeti želim potrdilo o oddanem povpraševanju na e-naslov:
   

KONTAKT

Ime:
 
Priimek:
 
E-naslov:
 
Telefon:

 
Vam najbližja poslovalnica:
Vaš komentar:
 
Prejeti želim potrdilo o posredovanem sporočilu na e-naslov:
   

Naročite svetovalcaIme:
 
Priimek:
 
E-naslov:
   
Telefon:
Željeni datum klica:
Željena ura klica:
Namen svetovanja:
 
Prejeti želim potrdilo o oddanem povpraševanju na e-naslov:
   

S karticami Activa Visa do navdihujočih nagrad


Koper, 05.03.2018

S pametnimi nakupi lahko obiščete tekmo svetovnega nogometnega prvenstva v Rusiji. Plačujte s svojo Activa Visa kartico in zadenite eno od nagrad.

Ko se boste odpravili po nakupih, izberite za plačilo eno izmed osebnih kartic Activa Visa. Z vsakim nakupom v vrednosti 40 evrov ali več se boste namreč uvrstili na seznam sodelujočih v nagradni igri, kjer se boste potegovali za enega od osmih TV sprejemnikov ter obisk tekme svetovnega nogometnega prvenstva v Rusiji za 2 osebi.

Vse kar morate storiti je, da se pri nakupovanju spomnite na eno od Activa Visa kartic in z njo tudi plačate. Več nakupov opravite, več možnosti imate pri žrebu.

Nagradna igra poteka od 5. marca do vključno 15. aprila 2018. 

V nagradni akciji lahko sodelujete imetniki osebnih plačilnih kartic Activa Visa, ki jih izdajamo v Banki Intesa Sanpaolo d.d., ki v času trajanja nagradne akcije opravite vsaj en nakup na katerem koli fizičnem ali spletnem prodajnem mestu v Sloveniji ali tujini s katero koli od plačilnih kartic Activa Visa: Activa Visa Inspire, Activa Visa navadna, zlata Activa Visa, MOJA Activa Visa Electron.