Piškotki
Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Vprašajte strokovnjaka

Ime:
 
Priimek:
 
E-naslov:
   
Telefon:
Zadeva:
 
Dopolnite naročilo z vašim komentarjem (npr. že poslujem z Inteso Sanpaolo Bank):
 
Prejeti želim potrdilo o oddanem povpraševanju na e-naslov:
   

KONTAKT

Ime:
 
Priimek:
 
E-naslov:
 
Telefon:

 
Vam najbližja poslovalnica:
Vaš komentar:
 
Prejeti želim potrdilo o posredovanem sporočilu na e-naslov:
   

Naročite svetovalcaIme:
 
Priimek:
 
E-naslov:
   
Telefon:
Željeni datum klica:
Željena ura klica:
Namen svetovanja:
 
Prejeti želim potrdilo o oddanem povpraševanju na e-naslov:
   

Sprememba nadomestila za plačilne transakcije v USD – OUR stroški


V banki spreminjamo nadomestilo za plačilne transakcije v valuti USD z opcijo plačila stroškov OUR. Pravnim osebam in zasebnikom bomo od 18.12.2017 dalje, za plačilne transakcije v valuti USD na prejemnikove račune odprte pri bankah v ZDA in bankah izven ZDA, zaračunavali nadomestilo za kritje nadomestil prejemnika plačila (OUR stroški) v višini 13,00 EUR, ne glede na znesek plačilne transakcije.

Za fizične osebe bo sprememba nadomestila za kritje nadomestil prejemnika plačila (OUR stroški) v višini 13,00 EUR pričela veljati z dnem 1.3.2018.

Z nadomestilom kritja OUR stroškov si plačnik zagotovi, da bo prejemnik plačila prejel znesek nakazila v celoti, brez dodatnih stroškov.

Spremenjeno tarifno postavko si lahko od 18. decembra 2017 oz. 1. marca 2018 ogledate na spletnem mestu banke ter v vseh poslovalnicah banke