Piškotki
Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Vprašajte strokovnjaka

Ime:
 
Priimek:
 
E-naslov:
   
Telefon:
Zadeva:
 
Dopolnite naročilo z vašim komentarjem (npr. že poslujem z Inteso Sanpaolo Bank):
 
Prejeti želim potrdilo o oddanem povpraševanju na e-naslov:
   

KONTAKT

Ime:
 
Priimek:
 
E-naslov:
 
Telefon:

 
Vam najbližja poslovalnica:
Vaš komentar:
 
Prejeti želim potrdilo o posredovanem sporočilu na e-naslov:
   

Naročite svetovalcaIme:
 
Priimek:
 
E-naslov:
   
Telefon:
Željeni datum klica:
Željena ura klica:
Namen svetovanja:
 
Prejeti želim potrdilo o oddanem povpraševanju na e-naslov:
   

Intesa Sanpaolo Bank pričenja z delavnicami finančnega opismenjevanja za mlade


Koper, 21.10.2017 

V okviru meseca varčevanja bo Intesa Sanpaolo Bank organizirala vrsto delavnic na temo finančnega opismenjevanja mladih. Pobuda izhaja iz splošne angažiranosti mednarodne bančne skupine, kateri pripada slovenska Intesa Sanpaolo Bank, ki želi skupaj z ostalimi hčerinskimi bankami v Evropi in na Bližnjem vzhodu spodbuditi otroke različnih starosti k razmisleku o pomenu varčevanja.

Osnovni namen izobraževalnih delavnic, ki so plod prostovoljnega dela izbranih bančnih sodelavcev Intese Sanpaolo Bank, je predstaviti in naučiti mlade, kako načrtovati svojo finančno prihodnost in kako smotrno ravnati s svojim denarjem.

Enourne izobraževalne delavnice bodo namenjene učencem višjih razredov osnovnih šol (med 11. in 14. letom starosti), pri čemer bodo skozi poučne in zanimive individualne in skupinske igre spoznavali osnove osebnih financ. V štirih glavnih izobraževalnih modulih bodo učenci spoznavali pomen varčevanja ter se naučili presojati med kratkoročnimi koristmi in stroški, opredeliti različne finančne cilje v določenem časovnem obdobju ter ne nazadnje kako povečati svoje prihranke. 
 
Delavnice, ki bodo potekale med 23. in 27. oktobrom 2017 v treh večjih obalnih osnovnih šolah, se bodo v prihodnosti razširile tudi na druge regije po Sloveniji.