Piškotki
Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Vprašajte strokovnjaka

Ime:
 
Priimek:
 
E-naslov:
   
Telefon:
Zadeva:
 
Dopolnite naročilo z vašim komentarjem (npr. že poslujem z Inteso Sanpaolo Bank):
 
Prejeti želim potrdilo o oddanem povpraševanju na e-naslov:
   

KONTAKT

Ime:
 
Priimek:
 
E-naslov:
 
Telefon:

 
Vam najbližja poslovalnica:
Vaš komentar:
 
Prejeti želim potrdilo o posredovanem sporočilu na e-naslov:
   

Naročite svetovalcaIme:
 
Priimek:
 
E-naslov:
   
Telefon:
Željeni datum klica:
Željena ura klica:
Namen svetovanja:
 
Prejeti želim potrdilo o oddanem povpraševanju na e-naslov:
   

Sprememba Splošnih pogojev za opravljanje plačilnih storitev za potrošnike – veljavnost 1.10.2017


Koper, 3. 7. 2016

Obveščamo vas, da se s 1. oktobrom 2017 spremenijo Splošni pogoji za opravljanje plačilnih storitev za potrošnike.

Novosti in spremembe so v naslednjih poglavjih:

  • Poglavje 3.1.8. Transakcijski račun s knjižnico smo dopolnili z določilom, da bo Banka na dan 1.10.2017 Uporabniku, ki ima odprt Transakcijski račun s knjižnico, spremenila vrsto Transakcijskega računa in sicer v Transakcijski SIMPLE račun. Transakcijski račun s knjižico od 1.1.2017 dalje ni več v ponudbi Banke.
  • Poglavje 3.2. Vodenje Transakcijskega računa smo dopolnili z določilom glede omejitve prostega razpolaganja s sredstvi v primeru smrti Uporabnika po prejemu poizvedbe zapuščinskega sodišča zaradi zapuščinskega postopka po pokojnem Uporabniku.
  • V poglavju 8.1.1. Osnovna prekoračitev pozitivnega stanja na transakcijskem računu smo opredelili nova pravila in pogoje poslovanja z osnovno prekoračitvijo pozitivnega stanja na transakcijskem računu.

Iz Splošnih pogojev za opravljanje plačilnih storitev za potrošnike sta kot plačilni instrument brisani debetni plačilni kartici Activa Maestro in Activa Visa Electron, ker Banka plačilni kartici ne izdaja več.

Spremenjeni Splošni pogoji za opravljanje plačilnih storitev za potrošnike bodo v celoti nadomestili sedanje splošne pogoje in so objavljeni na spletni strani www.intesasanpaolobank.si ter v vseh poslovalnicah banke.