Piškotki
Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Vprašajte strokovnjaka

Ime:
 
Priimek:
 
E-naslov:
   
Telefon:
Zadeva:
 
Dopolnite naročilo z vašim komentarjem (npr. že poslujem z Inteso Sanpaolo Bank):
 
Prejeti želim potrdilo o oddanem povpraševanju na e-naslov:
   

KONTAKT

Ime:
 
Priimek:
 
E-naslov:
 
Telefon:

 
Vam najbližja poslovalnica:
Vaš komentar:
 
Prejeti želim potrdilo o posredovanem sporočilu na e-naslov:
   

Naročite svetovalcaIme:
 
Priimek:
 
E-naslov:
   
Telefon:
Željeni datum klica:
Željena ura klica:
Namen svetovanja:
 
Prejeti želim potrdilo o oddanem povpraševanju na e-naslov:
   

Novosti pri poslovanju z e-računi in sprememba splošnih pogojev za fizične osebe


Koper, 26.6.2017

Novi e-dokumenti in možnost zavrnitve prejetih e-dokumentov

V kolikor prejemate račun s strani mobilnih operaterjev, dobaviteljev električne energije, ipd., pa tudi Banke Intese Sanpaolo d.d. (UPN za plačilo obveznosti po plačilni kartici American Express), in želite klasični prejem računa po pošti zamenjati z elektronskim prejemom računa v svojo Banko IN, vas vabimo, da se naročite na prejem e-računov.

S prijavo na prejem e-računov imate tri možnosti poravnave vaših obveznosti, in sicer:

  1. pripravite lahko plačilni nalog, ki se bo izvršil takoj oziroma izberete drugo možnost in obveznost plačate ob zapadlosti e-računa,
  2. obveznost lahko poravnate s SEPA direktno obremenitvijo, e-račun, ki ga boste prejeli, pa bo imel lastnost obvestila, ali
  3. z direktnim plačilom e-računa. Z direktnim plačilom se prejeti e-računi samodejno plačujejo na dan zapadlosti e-računa.

Z odločitvijo za poslovanje z e-računi in poravnavo obveznosti z direktnim plačilom e-računa si boste v marsičem olajšali delo in obenem prihranili pri stroških izvršitve plačilnega naloga.

Od 1. junija 2017 dalje vam lahko izdajatelj e-računa, za katerega ste izvedli prijavo za prejem e-računa, posreduje v spletno banko tudi ostale e-dokumente, ki so neposredno povezani z e-računom in sicer:

  • e-opomin,
  • e-predračun,
  • e-dobropis,
  • e-bremepis.

Novost pri poslovanju z e-računi oz. e-dokumenti je tudi ta, da lahko prejete e-račune in e-dokumente v spletni banki zavrnete. Zavrnitev e-računa oz. e-dokumenta pomeni umik soglasja za izvršitev plačila.


Sprememba Splošnih pogojev poslovanja v Banki IN

Obveščamo vas, da s 26. junijem 2017 spreminjamo Splošne pogoje poslovanja v Banki IN. Novosti in spremembe so v naslednjih poglavjih:

  • V poglavju 2. Opredelitev pojmov smo opredelili nove pojme vezane na nove e-dokumente.
  • V poglavju 7. Prijava in odjava prejemanja E-dokumentov v Banko IN in Mobilno Banko IN smo dodali novo poglavje 7.2 Zavrnitev e-dokumenta, ki opredeljuje nov način zavrnitve prejetih e-računov in e-dokumentov v Banko IN.

Spremenjeni Splošni pogoji poslovanja v Banki IN so v celoti nadomestili sedanje splošne pogoje. Spremenjeni splošni pogoji so objavljeni na spletni strani www.intesasanpaolobank.si, v spletni Banki IN  ter v vseh poslovalnicah banke.