Piškotki
Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Vprašajte strokovnjaka

Ime:
 
Priimek:
 
E-naslov:
   
Telefon:
Zadeva:
 
Dopolnite naročilo z vašim komentarjem (npr. že poslujem z Inteso Sanpaolo Bank):
 
Prejeti želim potrdilo o oddanem povpraševanju na e-naslov:
   

KONTAKT

Ime:
 
Priimek:
 
E-naslov:
 
Telefon:

 
Vam najbližja poslovalnica:
Vaš komentar:
 
Prejeti želim potrdilo o posredovanem sporočilu na e-naslov:
   

Naročite svetovalcaIme:
 
Priimek:
 
E-naslov:
   
Telefon:
Željeni datum klica:
Željena ura klica:
Namen svetovanja:
 
Prejeti želim potrdilo o oddanem povpraševanju na e-naslov:
   

Vzajemni skladi družbe Eurizon Capital brez vstopne provizije


Koper, 5. 5. 2017

Uskladite se! Začetek trženjske akcije vplačil v vzajemne sklade družbe Eurizon Capital brez vstopne provizije

S 3. majem se je začela nova trženjska akcija za vplačila v vzajemne sklade družbe Eurizon Capital, ki jih v Sloveniji ekskluzivno tržimo v Intesi Sanpaolo Bank in so prejemniki številnih mednarodnih priznanj.

Varčevanje v depozitih že dolgo ne prinaša želenih donosov, saj obrestna mera le v redkih primerih presega 0,5 % letno. Zato vse pogosteje našim varčevalcem predstavljamo nove možnosti plemenitenja njihovih prihrankov, kot so na primer naložbe v priznane vzajemne sklade, ki predstavljajo primerno ravnotežje med varnostjo in donosnostjo.

V času akcije bodo vplačila prek spletne Banke IN brez vstopne provizije, kar pomeni, da lahko pri vložku 10.000 evrov varčevalci prihranijo vse do 200 evrov.

Pri skupnem vplačilih najmanj 10.000 EUR novih sredstev v sklade EF ali EMSF, varčevalci dodatno brezplačno prejmejo 6 mesečno naročnino na revijo Moje finance, pri vplačilih nad 20.000 EUR v sklade EF ali EMSF pa brezplačno prejmejo 12 mesečno naročnino na revijo Moje finance.

Akcija traja do 31. maja 2017.