Piškotki
Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Vprašajte strokovnjaka

Ime:
 
Priimek:
 
E-naslov:
   
Telefon:
Zadeva:
 
Dopolnite naročilo z vašim komentarjem (npr. že poslujem z Inteso Sanpaolo Bank):
 
Prejeti želim potrdilo o oddanem povpraševanju na e-naslov:
   

KONTAKT

Ime:
 
Priimek:
 
E-naslov:
 
Telefon:

 
Vam najbližja poslovalnica:
Vaš komentar:
 
Prejeti želim potrdilo o posredovanem sporočilu na e-naslov:
   

Naročite svetovalcaIme:
 
Priimek:
 
E-naslov:
   
Telefon:
Željeni datum klica:
Željena ura klica:
Namen svetovanja:
 
Prejeti želim potrdilo o oddanem povpraševanju na e-naslov:
   

Intesa Sanpaolo Bank 4. Istrski maraton povezal štiri obalne občine


Koper, 9.4.2017

Na največjem tekaškem prazniku v Slovenski Istri, ki je potekal od 8. do 9. aprila 2017 v Kopru, je nastopilo okoli 4500 tekačev in privabilo več kot 10.000 obiskovalcev. Priljubljenost dogodka iz leta v leto narašča, kar priča tudi podatek, da so se tekov udeležili predstavniki iz kar 26 držav. Letos je prireditev povezovala vse štiri obalne občine, po novem tudi ankaransko, v kateri je potekal start rekreativnega teka.

Prvo mesto je med maratonci zasedel Aleš Žontar (2:43:51), med maratonkami pa je slavila Ana Radivo (3:13:01). V kategoriji polmaraton je bil prvi David Keller (1:11:50), med polmaratonkami pa je bila najhitrejša Petra Tratnik (1:22:21). Na rekreativnem teku (10 km) je bil najhitrejši Jan Klemenčič (35:38), v ženski konkurenci pa Katja Marinšek (40:57).

Tekaškega dogodka se je aktivno udeležilo več kot 400 zaposlenih glavnega pokrovitelja dogodka, Intese Sanpaolo Bank, ter sodelavcev celotne Skupine, ki prihajajo iz 9 različnih držav.

Intesa Sanpaolo Bank je na pobudo matične banke poskrbela za posebno zvezdniško udeležbo – na rekreativnem teku sta tekla tudi olimpijski prvak na 10.000 metrov iz Los Angelesa Alberto Cova in dvakratni zmagovalec v New Yorku Orlando Pizzolato.

Tekači in obiskovalci so lahko uživali v pestrem spremljevalnem programu – istrskem sejmu športa, številnih animacijah in delavnicah za otroke, gastronomski ponudbi, manjkal pa ni niti domač glasbeni program. Dan prej so bili organizirani otroški teki, ki so letos privabili več kot 500 najmlajših tekačev.

Intesa Sanpaolo Bank je v sodelovanju s filatelističnim klubom Koper omogočila pripravo šest priložnostnih poštnih žigov in znamk, ki ponazarjajo letošnjo traso in obenem zaokrožujejo vse pretekle dogodke Istrskega maratona. 

Oglejte si foto galerijo z najlepšimi utrinki s prireditve. Več o dogodku na spletni strani www.istrski-maraton.si

  • Tekaška ekipa Intesa Sanpaolo Bank na startu v  Ankaranu
  • Orlando Pizzolato, Giancarlo Miranda, Alberto Cova
  • GianCarlo Miranda, predsednik uprave Intese Sanpaolo Bank
  • Prizorišče Istrskega maratona v Kopru
  • promo stojnica Intese Sanpaolo Bank
  • Poštni žig in znamka Intese Sanpaolo Bank - 4. Istrski maraton
  • Poštni žig in znamka Intese Sanpaolo Bank - 4. Istrski maraton