Piškotki
Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Vprašajte strokovnjaka

Ime:
 
Priimek:
 
E-naslov:
   
Telefon:
Zadeva:
 
Dopolnite naročilo z vašim komentarjem (npr. že poslujem z Inteso Sanpaolo Bank):
 
Prejeti želim potrdilo o oddanem povpraševanju na e-naslov:
   

KONTAKT

Ime:
 
Priimek:
 
E-naslov:
 
Telefon:

 
Vam najbližja poslovalnica:
Vaš komentar:
 
Prejeti želim potrdilo o posredovanem sporočilu na e-naslov:
   

Naročite svetovalcaIme:
 
Priimek:
 
E-naslov:
   
Telefon:
Željeni datum klica:
Željena ura klica:
Namen svetovanja:
 
Prejeti želim potrdilo o oddanem povpraševanju na e-naslov:
   

Nagovor predsednika uprave Banke Koper ob spremembi imena


Koper, 9.1.2017

Banka Koper po skoraj 15 letih pripadnosti uspešni mednarodni bančni skupini Intesa Sanpaolo, vstopa v novo obdobje z ambiciozno razvojno strategijo, da v Sloveniji še okrepi svojo bančno dejavnost. Nov zagon se bo odrazil v januarju s spremembo imena banke v Intesa Sanpaolo Bank. Ime naše bančne skupine v nazivu banke zrcali domišljeno vizijo njenega prihodnjega razvoja ter zaupanje v dolgoročno sodelovanje med njo in vsemi njenimi deležniki v Sloveniji.

V nadaljevanju vas vabimo, da si ob tej pomembni prelomnici preberete nagovor predsednika uprave Banke Koper Giancarla Mirande.

V povezavi s spremembo imena banke vas seznanjamo, da je bil na skupščini banke 19. 12. 2016 sprejet sklep o spremembi firme banke, ki se po novem glasi Banka Intesa Sanpaolo, d. d., medtem ko se bo za splošne namene uporabljalo ime Intesa Sanpaolo Bank. Logotip banke bo sicer vseboval novo ime, vendar se na videz ne bo razlikoval od obstoječega, saj temelji na ikonografiji matične bančne skupine Intesa Sanpaolo.

Nov logotip bankeHkrati s spremembo imena in logotipa banke se bo spremenila tudi domena za elektronski naslov, ki bo po novem @intesasanpaolobank.si, posledično pa se bo nov spletni naslov glasil www.intesasanpaolobank.si.

Omenjene spremembe se bodo začele udejanjati z vpisom nove firme banke v sodni register, in sicer predvidoma 16. 1. 2017.