Piškotki
Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Vprašajte strokovnjaka

Ime:
 
Priimek:
 
E-naslov:
   
Telefon:
Zadeva:
 
Dopolnite naročilo z vašim komentarjem (npr. že poslujem z Inteso Sanpaolo Bank):
 
Prejeti želim potrdilo o oddanem povpraševanju na e-naslov:
   

KONTAKT

Ime:
 
Priimek:
 
E-naslov:
 
Telefon:

 
Vam najbližja poslovalnica:
Vaš komentar:
 
Prejeti želim potrdilo o posredovanem sporočilu na e-naslov:
   

Naročite svetovalcaIme:
 
Priimek:
 
E-naslov:
   
Telefon:
Željeni datum klica:
Željena ura klica:
Namen svetovanja:
 
Prejeti želim potrdilo o oddanem povpraševanju na e-naslov:
   

NAROČANJE NA E-NOVICE

E-naslov:
 
 
Vrsta novic:  

Želim se:


Super kombinacija

Razpršitev naložbe, ki vključuje kombinacijo dolgoročnega depozita in naložbe v vzajemne sklade.

Ponudba velja do 30. junija 2018.
  

GLAVNE PREDNOSTI:

  • ohranjate visoko stopnjo varnosti, ki jo ponuja depozit, obenem pa imate možnost dosegati višje donose v vzajemnih skladih,  
  • za depozit vam ponujamo zelo ugodno obrestno mero,
  • izbirate lahko med priznanimi in večkrat nagrajenimi vzajemnimi skladi družbe Eurizon Capital razreda R in RH: Eurizon Fund in Eurizon Manager Selection Fund,
  • brez stroškov vstopne provizije.

OSNOVNE LASTNOSTI:

  • najnižji skupni znesek vplačila je 5.000 EUR,
  • skladi se razlikujejo glede na pričakovano donosnost in stopnjo tveganja, zato lahko med njimi vsak najde najbolj ustreznega,
  • super kombinacijo lahko sklenete v vseh poslovalnicah Intese Sanpaolo Bank,
  • na 1 leto je obrestna mera 1,00 %,
  • razmerje med vplačilom v sklad in depozitom znaša 50 : 50.


OPOZORILO VLAGATELJEM IN OMEJITEV ODGOVORNOSTI 

Krovna investicijska sklada Eurizon Fund in Eurizon Manager Selection Fund upravlja družba za upravljanje Eurizon Capital S.A., 8 Avenue de la Liberte, L-1930 Luxembourg.

Banka Intesa Sanpaolo d.d. je uradni pooblaščeni distributer omenjenih investicijskih skladov za območje Republike Slovenije.

Investicijski skladi niso bančni produkt in ne prinašajo zajamčene donosnosti. Naložbe v investicijski sklad niso vključene v sistem zajamčenih vlog, ki velja za območje Republike Slovenije.

Banka Intesa Sanpaolo d.d. ne jamči za donosnost naložbe v sklade.

Vlagatelj z naložbo v investicijski sklad sam prevzame tveganje, da bo ob unovčitvi naložbe dobil manj, kot pa je v sklade investiral.

Tekoči podatki o gibanju vrednosti točke posameznega sklada so dnevno objavljeni v časnikih Delo, Dnevnik in Finance ter na spletni strani Intese Sanpaolo Bank na naslovu www.intesasanpaolobank.si«.
 

Pretekla donosnost naložbe ni pokazatelj njene donosnosti v prihodnje. Iz izračuna pretekle donosnosti naložbe so izvzeti vstopni in izstopni stroški vlagateljev, ki zmanjšujejo prikazano donosnost naložbe.

Vstopna provizija za Eurizon Fund sklade je odvisna od posameznega podsklada in znaša do največ 1,5 % vplačanega zneska. Izstopne provizije ni. Upravljavska provizija na letnem nivoju znaša največ 1,8 %.

Vstopna provizija za Eurizon Manager Selection Fund sklade je odvisna od posameznega podsklada in znaša do največ 1,5 % vplačanega zneska. Izstopne provizije ni. Upravljavska provizija na letnem nivoju znaša največ 1,6 %.

Prospekt investicijskega sklada, Statut investicijskega sklada, dodatek k prospektu za vlagatelje v Republiki Sloveniji ter zadnje objavljeno letno in polletno poročilo so brezplačno dostopni na spletnih straneh in v poslovalnicah Intese Sanpaolo Bank.


Naročilo ponudbe

 
Ime:
 
Priimek:
 
E-naslov:
  
Telefon:
 
Vam najbližja poslovalnica:

Dopolnite naročilo z vašim komentarjem (npr. že poslujem z Inteso Sanpaolo Bank)
Prejeti želim potrdilo o oddanem povpraševanju na e-naslov: