ZRNO NA ZRNO POGAČA, KAMEN NA KAMEN PALAČA

Vse pa je lažje, če imamo pred sabo jasen varčevalni načrt. Za lažjo predstavo vam ponujamo v pomoč simulacijo vplačanih sredstev (50 EUR mesečno vplačilo) ter skupno vrednost privarčevanih sredstev, ob predpostavki povprečnega 7 % letnega donosa.

Vplačana sredstva
(v EUR)
Privarčevana sredstva
(v EUR)
Doba varčevanja 5 let:
3.000
3.580
Doba varčevanja 10 let:
6.000
8.601
Doba varčevanja 15 let:
9.000
15.643
Doba varčevanja 20 let:
12.000
25.520
Doba varčevanja 30 let:
18.000
58.803
Vas zanima, koliko lahko s svojimi sredstvi privarčujete ter kako priti do želenega zneska? Poiščite svojo pot do finančnega cilja s pomočjo našega investicijskega kalkulatorja.

Opomba: Vsi izračuni so zgolj informativne narave. Donosnosti niso zajamčene, ter so odvisne od gibanje tečajev na finančni trgih, kamor nalagajo skladi družbe Eurizon Capital. Dejanske donosnosti, ki jih realizira vlagatelj, se lahko od pričakovanih donosnosti razlikujejo. Pregled preteklih donos skladov Eurizon Fund: http://www.intesasanpaolobank.si/Fizicne_osebe/Nalozbe/Vzajemni_skladi/Skladi_Eurizon_Fund.

PREDNOSTI VARČEVANJA Z VARČEVALNIM NAČRTOM

PO KORAKIH DO CILJA

Mesečno varčevanje v vzajemnih skladih je ena od tistih stvari, kjer lahko največ dosežemo s postopnimi koraki in vztrajnim vlaganjem ter si tako omogočimo lepo prihodnost.

VARČEVANJE Z MAJHNIMI ZNESKI

Varčujete lahko že z vplačilom 25 EUR mesečno.

PESTRA IZBIRA

Prepustite upravljanje svojih prihrankov veliki mednarodni družbi Eurizon Capital, ki upravlja z več kot 300 mrd EUR sredstev in dnevno spremlja ter spreminja naložbe glede na dogajanja na trgu.

BREZ NEPOTREBNIH STROŠKOV

Varčevalni načrt lahko sklenete takoj in to brez stroškov vstopne provizije ter brez stroškov vplačila preko trajnega naloga*.

KAJ POTREBUJETE ZA SKLENITEV VARČEVALNEGA RAČUNA?

KAKO LAHKO SKLENETE VARČEVALNI NAČRT?

Varčevalni načrt v vzajemne sklade lahko sklenete s pomočjo naših svetovalcev osebno v vseh poslovalnicah Intese Sanpaolo Bank po Sloveniji. Da bo stik z nami še enostavnejši in hitrejši, se lahko za obisk v naši poslovalnici naročite preko spletnega obrazca.


KAJ POTREBUJETE ZA SKLENITEV?

Za sklenitev varčevalnega načrta morate imeti pri Intesi Sanpaolo Bank odprt transakcijski račun. V kolikor še nimate transakcijskega računa, smo vam s Paketom dobrodošlice olajšali odločitev.

Pošljite informativno povpraševanje

KORISTNO JE PREVERITI

PREVERITE PONUDBO VZAJEMNIH SKLADOV EURIZON CAPITAL
Vzajemni skladi Eurizon Fund omogočajo naložbe z različnimi strategijami v različne svetovne trge.

Skladi Eurizon Manager Selection Fund: Izbirate lahko med skladi z mešano naložbeno strukturo EMSF 10, EMSF 20, EMSF 40, EMSF 70.

VAS ZANIMA, KOLIKO LAHKO S SVOJIMI SREDSTVI PRIVARČUJETE TER KAKO PRITI DO ŽELENEGA ZNESKA?
S pomočjo kalkulatorja preverite koliko ste oddaljeni od vašega cilja.

KAKO STA SE MLADA STARŠA LOTILA VARČEVANJA ZA SVOJA OTROKA
Mlada starša želita varčevati za študij svojega otroka in ju zanima, kdaj je najbolje pričeti z varčevanjem in kateri skladi so primerni. Na mesec bi lahko namenila 50 EUR. Zanima ju koliko bi lahko privarčevala. Preberite celotni prispevek

KAKO VARČEVANJA VPLIVAJO NA DRŽAVNE SUBVENCIJE
Veliko staršev si želi varčevati za otroka, a se hkrati boji, da bi privarčevana sredstva na bančnem računu vplivala na pridobitev državnih subvencij. Preverite na spodnjem izračunu, kako majhno vlogo imajo prihranki pri ugotavljanju upravičenosti do otroškega dodatka, državne štipendije ali znižanja plačila vrtca: http://www.intesasanpaolobank.si/za_vlagatelje

Brezplačna telefonska številka

080 13 18

ponedeljek-petek: 7.00 – 18:00
sobota: 8:00 –12:00
nedelja in prazniki zaprto (sporočilo lahko pustite na odzivniku)


Za več informacij nam pišite na e-naslov: investicijsko.svetovanje@intesasanpaolobank.si
OPOZORILO VLAGATELJEM IN OMEJITEV ODGOVORNOSTI

Krovna investicijska sklada Eurizon Fund in Eurizon Manager Selection Fund upravlja družba za upravljanje Eurizon Capital S.A., 8 Avenue de la Liberte, L-1930 Luxembourg. Banka Intesa Sanpaolo d. d., je uradna pooblaščena distributerka omenjenih investicijskih skladov za območje Republike Slovenije.

Investicijski skladi niso bančni produkt in ne prinašajo zajamčene donosnosti. Naložbe v investicijski sklad niso vključene v sistem zajamčenih vlog, ki velja za vloge v Republiki Sloveniji. Banka Intesa Sanpaolo d. d., ne jamči za donosnost naložbe v sklade. Vlagatelj z naložbo v investicijski sklad sam prevzame tveganje, da bo ob unovčitvi naložbe dobil manj, kot je v sklade investiral. Pretekla donosnost naložbe ni pokazateljica njene donosnosti v prihodnje.

Tekoči podatki o gibanju vrednosti točke posameznega sklada so dnevno objavljeni v časniku Dnevnik, spletnem mestu www.denarnisupermarket.com in na spletnem mestu www.intesasanpaolobank.si. Prospekt investicijskega sklada, zadnje objavljeno letno in polletno poročilo (v angleškem jeziku) ter dodatek k prospektu in dokument s ključnimi podatki za vlagatelje (v slovenskem jeziku) so brezplačno dostopni na spletnem mestu in v poslovalnicah Intese Sanpaolo Bank.

Vstopna provizija za Eurizon Fund sklade je odvisna od posameznega podsklada in znaša do največ 2 % vplačanega zneska. Izstopne provizije ni. Upravljavska provizija na letnem nivoju znaša največ 1,8 %.

Vstopna provizija za Eurizon Manager Selection Fund sklade je odvisna od posameznega podsklada in znaša do največ 1,5 % vplačanega zneska. Izstopne provizije ni. Upravljavska provizija na letnem nivoju znaša največ 1,6 %.

Banka Intesa Sanpaolo d. d., Pristaniška ulica 14, 6502 Koper, Slovenija, matična številka: 5092221000, ID za DDV: SI98026305, registrski organ: Okrožno sodišče v Kopru, osnovni kapital: 22,173.218,16 EUR, BIC: BAKOSI2X, poravnalni račun: SI56 0100 0000 1000 153.* Trajni nalog: plačilna storitev, s katero sredstva z vašega računa v vnaprej določenem znesku prenašate na drugi račun, npr. na račun otroka, varčevanje ali kredit. Več preberite v dokumentu: Ključne informacije o trajnem nalogu.pdf