Piškotki
Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Vprašajte strokovnjaka

Ime:
 
Priimek:
 
E-naslov:
   
Telefon:
Zadeva:
 
Dopolnite naročilo z vašim komentarjem (npr. že poslujem z Inteso Sanpaolo Bank):
 
Prejeti želim potrdilo o oddanem povpraševanju na e-naslov:
   

KONTAKT

Ime:
 
Priimek:
 
E-naslov:
 
Telefon:

 
Vam najbližja poslovalnica:
Vaš komentar:
 
Prejeti želim potrdilo o posredovanem sporočilu na e-naslov:
   

Naročite svetovalcaIme:
 
Priimek:
 
E-naslov:
   
Telefon:
Željeni datum klica:
Željena ura klica:
Namen svetovanja:
 
Prejeti želim potrdilo o oddanem povpraševanju na e-naslov:
   

PREDPIS FATCA

Pred prvo sklenitvijo pogodbe vas bomo, od 1.7.2014 dalje, prosili za podpis izjave o davčni rezidenci.
 

PREJELI SMO NAGRADE

Prejeli smo pet nagrad za najboljše vzajemne sklade.

 
 

NAROČANJE NA E-NOVICE

E-naslov:
 
 
Vrsta novic:  

Želim se:


Obvestila za vlagatelje

V Banki Intesa Sanpaolo d.d. smo pooblaščeni za trženje enot investicijskih skladov Eurizon Capital S.A. in Franklin Templeton Investments S.A..

Za vlagatelje so na tej strani zbrana vsa pomembna obvestila v zvezi s poslovanjem s podskladi krovnega sklada Eurizon Fund (EF), Eurizon Manager Selection Fund (EMSF) in Franklin Templeton Investment Fund (FTIF).

Intesa Sanpaolo Bank - vzajemni skladi

Obvestilo imetnikom enot premoženja sklada Eurizon Fund o spremembi referenčnega indeksa

Datum objave: 17.11.2017

Upravni odbor družbe Eurizon Capital S.A., družbe za upravljanje krovnega sklada Eurizon Fund obvešča vlagatelje o spremembi Referenčnega indeksa za podsklad Eurizon Fund – Absolute prudente.

Podrobnejša obrazložitev je opisana v Obvestilu imetnikom enot premoženja sklada  Eurizon Fund«, kolektivnega naložbenega podjema, ustanovljenega po Luksemburškem pravu, ki je bilo tudi objavljeno v časniku Finance.

 


Obvestilo imetnikom enot premoženja sklada "Eurizon Manager Selection Fund" o spremembi poslovnega leta

Datum objave: 4.10.2017

Upravni odbor družbe Eurizon Capital S.A., družbe za upravljanje krovnega sklada Eurizon Manager Selection Fund obvešča vlagatelje o spremembi poslovnega leta sklada Eurizon Manager Selection Fund. Poslovno leto se ne bo končalo 31. marca, temveč 31. decembra vsako leto.

Podrobnejša obrazložitev spremembe je opisana v Obvestilu imetnikom enot premoženja sklada »Eurizon Manager Selection Fund«, kolektivnega naložbenega podjema, ustanovljenega po Luksemburškem pravu.Obvestilo o združitvi s pripojitvijo dveh podskladov krovnega sklada Eurizon Fund družbe za Upravljanje Eurizon Capital S.A.

Datum objave: 31.8.2017

Upravni odbor družbe Eurizon Capital S.A., družbe za upravljanje krovnih skladov Eurizon Fund in Rossini Lux Fund se je odločil za združitev s pripojitvijo naslednjih podskladov:

  • Podsklad Rossini Lux Fund – Euro monetario (prevzeti podsklad) se bo pripojil Podskladu Eurizon Fund – Cash EUR (prevzemni podsklad).
  • Podsklad Rossini Lux Fund – Obbligazionario euro breve termine (prevzeti podsklad) se bo pripojil Podskladu Eurizon Fund – Bond EUR Short Term LTE (prevzemni podsklad).

Datum združitve je 29.9.2017.

Vse podrobnosti združitve so opisane v Obvestilu imetnikom enot premoženja podskladov Eurizon Fund – Cash EUR in Eurizon Fund – Bond EUR Short Term LTE sklada Eurizon Fund, kolektivnega naložbenega podjema, ustanovljenega po Luksemburškem pravu.Sprememba podskladov krovnega sklada Eurizon EasyFund

Datum objave: 6.2.2017

Upravni odbor družbe za upravljanje Eurizon Capital S.A. krovnega sklada Eurizon EasyFund se je odločil za nekatere spremembe pri podskladih krovnega sklada, ki se bodo izvršile v februarju 2017.
 

Povzetek sprememb je v nadaljevanju, podrobno pa so spremembe opisane v Obvestilu imetnikom enot premoženja sklada »Eurizon EasyFund«, kolektivnega naložbenega podjema, ustanovljenega po luksemburškem pravu. 

Krovni sklad »Eurizon EasyFund« se bo 17.2.2017 preimenoval v krovni sklad »Eurizon Fund«.  

Trem podskladom krovnega sklada Eurizon EasyFund bo istega dne spremenjeno ime in naložbena politika podsklada, enemu podskladu pa se bo poleg imena spremenil tudi referenčni indeks.

Izvršile se bodo tri združitve podskladov, prva na dan 17.2.2017, drugi dve na dan 24.2.2017. Z združitvijo bo 12 podskladov krovnega sklada Eurizon EasyFund združenih v tri nove podsklade, ki bodo upravljani s kvantitativnim naložbenim pristopom.

Za izvedbo vseh potrebnih aktivnosti, povezanih z združitvijo, bo poskrbela družba za upravljanje Eurizon Capital S.A. oz. Banka Intesa Sanpaolo d.d., kot njen edini pooblaščenec na območju Republike Slovenije.Obvestilo o deregistraciji podskladov krovnega sklada družbe za upravljanje Franklin Templeton Investments S.A.

Datum objave: 6.1.2017

Družba za upravljanje Franklin Templeton Investments S.A. je s 1.1.2017 izvedla deregistracijo in prenehala s trženjem oz. prodajo enot premoženja naslednjih podskladov v Sloveniji:

  • Franklin Templeton Real Estate Fund
  • Templeton Emerging Markets Fund,
  • Franklin Mutual European Fund.

S 1.1.2017 so se navedeni podskladi v Republiki Sloveniji prenehali tržiti in nakup novih enot premoženja po tem datumu ni več mogoč.

Enote premoženja navedenih podskladov, ki so jih vlagatelji pridobili pred tem datumom, lahko obdržijo tudi po deregistraciji, saj podskladi ne bodo ukinjeni.

Tečaji podskladov bodo še naprej objavljeni v tečajnici podskladov krovnega sklada Franklin Templeton Investment Fund (FTIF) na spletni strani banke.

Več informacij lahko pridobite pri tržnikih investicijskih skladov v Intesi Sanpaolo Bank ali na spletni strani Agencije za trg vrednostnih papirjev.