Piškotki
Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Vprašajte strokovnjaka

Ime:
 
Priimek:
 
E-naslov:
   
Telefon:
Zadeva:
 
Dopolnite naročilo z vašim komentarjem (npr. že poslujem z Inteso Sanpaolo Bank):
 
Prejeti želim potrdilo o oddanem povpraševanju na e-naslov:
   

KONTAKT

Ime:
 
Priimek:
 
E-naslov:
 
Telefon:

 
Vam najbližja poslovalnica:
Vaš komentar:
 
Prejeti želim potrdilo o posredovanem sporočilu na e-naslov:
   

Naročite svetovalcaIme:
 
Priimek:
 
E-naslov:
   
Telefon:
Željeni datum klica:
Željena ura klica:
Namen svetovanja:
 
Prejeti želim potrdilo o oddanem povpraševanju na e-naslov:
   

NAROČANJE NA E-NOVICE

E-naslov:
 
 
Vrsta novic:  

Želim se:


Prodaja opreme

V Intesi Sanpaolo Bank smo pričeli s prodajo opreme, ki je v lasti oziroma je zastavljena v korist banke, in sicer to so:
 
 • gospodarska vozila,
 • stroji,
 • druga oprema.

Vabimo vas, da v spodnjem seznamu preverite ponudbo opreme.
 
Za podrobnejše informacije smo vam na razpolago:
 • preko telefona: 05 666 10 10
 • ali preko e-naslova: oprema@intesasanpaolobank.si
Intesa Sanpaolo Bank - prodaja opreme

Obveščamo vas, da se v izvršilnih oziroma stečajnih postopkih prodaja naslednja oprema:

oprema opis izklicna cena v EUR način prodaje datum objave
LINIJA ZA IZDELAVO PVC OKEN

šifra objave: 1
Linija za izdelavo PVC okenpo seznamu v skupni vrednosti 104.791,70prodaja v stečaju13.12.2012


Vsi objavljeni podatki so informativne narave in jih je pred uporabo obvezno treba preveriti pri svetovalcih Intese Sanpaolo Bank, d.d.. Intesa Sanpaolo Bank, d.d. ne prevzema odgovornosti za morebitne napake v vsebini in točnosti objavljenih podatkov, ki lahko nastanejo zaradi časovnih zamikov, napak pri vnosu ali drugih nepredvidljivih vzrokov.

Obiskovalci do spletnega mesta dostopate na lastno odgovornost. Lastnik ne odgovarja za nikakršno posredno, neposredno, posebno ali slučajno škodo, ki bi nastala zaradi napačnega obiskovalčevega razumevanja vsebin spletnega mesta. Spletno mesto vsebujejo tudi informacije tretjih oseb in povezave na spletna mesta tretjih oseb. Intesa Sanpaolo Bank, d.d., ne pozna vsebine informacij, vsebovanih na spletnih mestih tretjih oseb in zato ne prevzema nobene odgovornosti za tam navedene informacije.


Vse kar morate vedeti o prodaji opreme Intese Sanpaolo Bank

 • Kje lahko dobim podrobnejše informacije o prodaji opreme?

  Podrobnejše informacije so dostopne na povezavi v stolpcu »Način prodaje«, dodatna vprašanja pa se lahko naslovijo tudi na e-pošto
  oprema@intesasanpaolobank.si. Odgovorili vam bomo v najkrajšem mogočem času.

  Od ponedeljka do petka (delovni dnevi), nas lahko pokličete tudi na telefon
  05 666 10 10

 • Kaj je javna dražba?

  Javna dražba (licitacija, avkcija) je javna prodaja, pri kateri dobi blago tisti kupec, ki zanj ponudi najvišjo ceno.

  Pogoje, ki veljajo za izvedbo javnih dražb v primerih izvršb na sodiščih, ureja Zakon o izvršbi in zavarovanju – ZIZ.

  Pogoje, ki veljajo za prodajo premoženja gospodarskih družb, ki so v postopku prisilne poravnave, stečaja ali likvidacije na javnih dražbah, ureja Zakon o finančnem poslovanju, postopkih zaradi insolventnosti in prisilnem prenehanju.

 • V čigavi lasti je objavljena oprema?

  Objavljena oprema je predvsem v lasti posameznikov ali podjetij zoper katere poteka izvršba ali prodaja premoženja v insolventnih postopkih (prisilna poravnava in stečaj). Banka v teh primerih nastopa le kot pospeševalec prodaje z objavo oglasa.  Ob oglasu, v rubriki »Način prodaje«, je objavljeno vabilo ali razpis s podrobnimi podatki o načinu in postopkih prodaje (podatki o opremi, kontaktna oseba za ogled, podrobnosti za sodelovanje pri nakupu ipd.). Oprema kupljena v takih postopkih je praviloma prosta vseh bremen.

 • Kaj je javno zbiranje ponudb?

  Javno zbiranje ponudb za prodajo, nakup ali oddajo je javni postopek, pri katerem praviloma dobi blago tisti ponudnik, ki zanj ponudi najvišjo ceno. Vsak, ki želi sodelovati, mora pripraviti ponudbo in v njej slediti razpisanim pogojem.

 • Kdo lahko sodeluje na javni dražbi oz. v postopku zbiranja ponudb?

  Na javni dražbi oz. v postopku zbiranja ponudb lahko sodelujejo fizične osebe, ki so državljani Republike Slovenije, ali tujci pod pogoji, ki jih določa zakon, in pravne osebe, ki se izkažejo z izpiskom iz sodnega registra.

 • Kakšen je postopek nakupa opreme pri javnem zbiranju ponudb/dražbi?

  Javne dražbe se lahko udeležijo fizične in pravne osebe, ki so predhodno položile varščino. Rok za plačilo, znesek in račun nakazila varščine se od primera do primera razlikujejo, natančno pa so določeni v povezavi z odredbo o prodaji, ki je na voljo v stolpcu »Način prodaje«. Na dražbi potencialni kupci – dražitelji podajajo vedno višjo ceno, ki se na koncu sprejme ali ne.

  Podobno je pri zbiranju ponudb – natančni pogoji za udeležbo pri prodaji z zbiranjem ponudb so navedeni v povezavi, ki je na voljo v stolpcu »Način prodaje«.

 • Kakšen je postopek direktne prodaje opreme v lasti banke?

  Pri direktni prodaji gre za prodajo opreme, ki je v lasti Intese Sanpaolo Bank. Postopki prodaje se izvajajo neposredno z Inteso Sanpaolo Bank in potencialnim kupcem. Potencialni kupec pošlje uradno ponudbo (naziv, ponujen znesek, način plačila itd.) ali vprašanja na oprema@intesasanpaolobank.si. Na tej podlagi se začnejo izvajati pripadajoče aktivnosti (pregled ponudbe, kontakt s potencialnim kupcem, usklajevanje, pregled aktivnosti in dokumentacije …).