Piškotki
Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Vprašajte strokovnjaka

Ime:
 
Priimek:
 
E-naslov:
   
Telefon:
Zadeva:
 
Dopolnite naročilo z vašim komentarjem (npr. že poslujem z Inteso Sanpaolo Bank):
 
Prejeti želim potrdilo o oddanem povpraševanju na e-naslov:
   

KONTAKT

Ime:
 
Priimek:
 
E-naslov:
 
Telefon:

 
Vam najbližja poslovalnica:
Vaš komentar:
 
Prejeti želim potrdilo o posredovanem sporočilu na e-naslov:
   

Naročite svetovalcaIme:
 
Priimek:
 
E-naslov:
   
Telefon:
Željeni datum klica:
Željena ura klica:
Namen svetovanja:
 
Prejeti želim potrdilo o oddanem povpraševanju na e-naslov:
   

NAROČANJE NA E-NOVICE

E-naslov:
 
 
Vrsta novic:  

Želim se:


Varstvo osebnih podatkov

Politika varovanja osebnih podatkov

Z osebnimi podatki v Banki Intesa Sanpaolo d.d. (v nadaljevanju: banka), ravnamo skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in pravilnikom, ki ureja varovanje osebnih podatkov  v banki, s katerima se ureja obdelavo osebnih podatkov, postopke in ukrepe zavarovanja le-teh ter odgovornost in nadzor v procesih njihove obdelave. S to izjavo banka določa politiko zbiranja, uporabe in varovanja osebnih podatkov o uporabnikih spletnega mesta banke.

 

Varovanje osebnih podatkov uporabnikov spletnega mesta banke

Uporabniki spletnega mesta banke so lahko fizične ali pravne osebe, pri čemer velja, da se kot osebni podatki razumejo samo podatki fizičnih oseb. Banka spoštuje zasebnost uporabnikov in se zavezuje, da bo podatke, pridobljene na svojem spletnem mestu, varovala skrbno ter v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in pravilnikom, ki ureja varovanje osebnih podatkov v banki.  

Poleg tega pridobljenih osebnih podatkov ne bo posredovala tretjim osebam ali jih uporabljala v namene, ki niso zapisani v tej izjavi. Osebne podatke uporabnikov svojega spletnega mesta lahko razkrije le na podlagi zakonske osnove, v primeru preiskave ali zaščite pred delovanjem, ki bi bilo škodljivo za samo banko. Ker obstajajo na spletnem mestu banke, povezave na druga spletna mesta, ki niso v nikakršni povezavi z banko, le-ta ne prevzema nobene odgovornosti za zaščito podatkov na njih


 
Privolitev za zbiranje in obdelavo osebnih podatkov

Uporabnik (fizična oseba) spletnega mesta banke, ki na slednjem opravi vnos (osebnih) podatkov: 

  • dovoljuje banki, da vzpostavi, zbira, vodi, uporablja, obdeluje in shranjuje osebne podatke uporabnika v zbirkah osebnih podatkov;
  • dovoljuje banki izvajanje aktivnosti neposrednega trženja;
  • izjavlja, da je seznanjen, da lahko od banke kadar koli zahteva prenehanje uporabe osebnih podatkov za  namene neposrednega trženja.

Vse tri alineje se smiselno uporablja tudi pri poslovanju s pravnimi osebami.

Varovanje osebnih podatkov

Banka se zavezuje varovati  osebne podatke fizičnih oseb, kakor tudi podatke pravnih oseb, ki jih prejme preko svojega spletnega mesta. Z namenom preprečevanja nepooblaščenega dostopa do teh podatkov ali njihovega razkritja, ohranjanja natančnosti in celovitosti ter zagotavljanja njihove ustrezne obdelave,  banka uporablja ustrezne tehnične in organizacijske postopke za zavarovanje osebnih podatkov, ki jih določa pravilnik, ki ureja varovanje osebnih podatkov v banki, skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.


Vnos osebnih podatkov

Na spletnem mestu banke uporabnik vnese vlogo oziroma povpraševanje po določenem bančnem produktu ali storitvi, pri tem pa v vnosno masko vnese naslednje osebne podatke:

  • priimek in ime/naziv;
  • telefon;
  • elektronski naslov.

Banka bo na podlagi povpraševanja uporabnika  z njim vzpostavila stik, kot ga je uporabnik izbral (odvisno, ali je izbral možnost »ponudba preko e-pošte« ali »ponudba preko telefona«). S posredovanjem in potrditvijo osebnih podatkov se strinja, da lahko banka le-te obdeluje za potrebe neposrednega trženja. Uporabnik lahko v vsakem trenutku prekliče njihovo uporabo za potrebe neposrednega trženja banke. To stori tako, da posreduje elektronsko pošto na naslov info@intesasanpaolobank.si. Po preklicu dovoljenja za neposredno trženje bo banka  ustavila aktivnosti le-tega in iz bančnih evidenc brisala vse osebne podatke uporabnika, ki so bili pridobljeni za namen neposrednega trženja.

 
Nameni zbiranja in shranjevanja osebnih podatkov

Nameni zbiranja, obdelave, shranjevanja in uporabe podatkov pravnih in fizičnih oseb so: 

  • odgovor na povpraševanje uporabnika po določenem bančnem produktu ali storitvi;
  • možnost kontaktiranja uporabnika s strani banke glede določenega bančnega produkta ali storitve;
  • izvajanje aktivnosti neposrednega trženja;
  • analiza podatkov za statistične in tržne raziskave.

Podatke pravnih in fizičnih oseb banka hrani v računalniški obliki.