Piškotki
Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Vprašajte strokovnjaka

Ime:
 
Priimek:
 
E-naslov:
   
Telefon:
Zadeva:
 
Dopolnite naročilo z vašim komentarjem (npr. že poslujem z Inteso Sanpaolo Bank):
 
Prejeti želim potrdilo o oddanem povpraševanju na e-naslov:
   

KONTAKT

Ime:
 
Priimek:
 
E-naslov:
 
Telefon:

 
Vam najbližja poslovalnica:
Vaš komentar:
 
Prejeti želim potrdilo o posredovanem sporočilu na e-naslov:
   

Naročite svetovalcaIme:
 
Priimek:
 
E-naslov:
   
Telefon:
Željeni datum klica:
Željena ura klica:
Namen svetovanja:
 
Prejeti želim potrdilo o oddanem povpraševanju na e-naslov:
   

Uspešno se je zaključil že 7. Intesa Sanpaolo Bank Junior Slovenia Open


20. september 2017 

V začetku septembra se je v Kopru uspešno zaključil že sedmi mednarodni teniški turnir Intesa Sanpaolo Bank Junior Slovenia Open U-14.  Več kot 300 igralcev in igralk iz 25 držav je deset dni vihtelo teniške loparje za osvojitev pokalov Intese Sanpaolo Bank, ki je od samega začetka glavna pokroviteljica dogodka. Najboljši so prejeli točke za evropsko lestvico Tennis Europe, kar pomeni, da so tovrstni dogodki lepa odskočna deska za prehod v svetovno mladinsko kategorijo.
Letos so se turnirja udeležili tudi vsi najboljši hrvaški igralci in igralke ter prvič tudi igralci iz Švedske, ki trenirajo v znameniti akademiji Magnusa Normana. Glavna pokala pokroviteljice Intese Sanpaolo Bank sta odpotovala na Hrvaško. Pri dečkih je turnir osvojil Mili Poljičak (Hrv), ki je v zanimivem finalu v dveh nizih premagal Čeha Vojtecha Veigarta, pri deklicah je slavila Klara Vukičević (Hrv).
Nastopili so tudi najboljši slovenski igralci in igralke. Pri dečkih se je najbolj izkazal Celjan Lun Obrul z uvrstitvijo v četrtfinale, pri deklicah pa je bila najboljša Ptujčanka Taja Lončarič z uvrstitvojo v polfinale. V dvojicah sta se do finala prebili Nina Pliberšek in Maja Zucchiati.

"Naš turnir je bil letos že sedmi po vrsti in vesel sem, da smo uspeli, kljub muhastemu vremenu, izpeljati vse tekme v zadovoljstvo vseh udeležencev. Po številu nastopajočih imamo v Kopru enega najmnožičnejših tovrstnih teniških dogodkov Evropi, zmagovalci našega turnirja pa že danes krojijo svetovni mladinski vrh. Leta 2012 je koprski turnir osvojila Ljubljančanka Kaja Juvan, zmagovalka Orange Bowla in danes ena najboljših mladink na svetu.« je povedal Aleksander Živin, predsednik TK Koper.
Teniški klub Koper je za dogodek pripravil posebno spletno stran  www.jrkoperopen.com/14u kjer je tudi bogata fotogalerija slik z vsemi dosedanjimi zmagovalci.

  • Finalistke dvojic
  • finalistki dekliškega turnirja: Klara Vukičevič (Hrvaška). Levo je Marijana Majetič (Hrvaška)
  • zmagovalec pri dečkih: Mili Poljičak (Hrvaška)
  • finalisti v dvojicah

Avtor fotografij: Teniški klub Koper